Biserica lui Hristos: marturie, innoire si echilibru duhovnicesc

46,00 RON
Monedă
Rating:
100 % of 100
niciunul

Revendicarea marturiei: istorisirea personala si istorisirea crestina 
Innoire spirituala: suferinta si slava 
Echilibru spiritual: recuperarea promisiunii


Cartea de fata subliniaza importanta marturiei personale cu privire la trairea noastra cu Dumnezeu
in fata unei lumi care are nevoie de Hristos. Astfel ca marturia personala este o puter­nica unealta de evanghelizare personala, dar pentru a castiga aceasta generatie pentru Hristos avem nevoie de innoire spiri­tuala, atat la nivel personal, cat si la nivel comunitar, innoire ce poate fi definita doar in termenii puritatii, patosului si misiunii.
Pentru a atinge dezideratul innoirii, Biserica trebuie sa treaca peste obstacolele nepasarii, apatiei si traditionalismului si sa inceapa cu innoirea felului de gandire a conceptelor. Este necesar ca Biserica sa caute innoirea sa ca intreg, nu doar a fiecarui credincios in parte.

 

În stoc
  • Cumpără 10 buc cu 42,32 RON /buc și economisești  8%
  • Cumpără 50 buc cu 35,42 RON /buc și economisești  23%
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 46 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Biserica lui Hristos: marturie, innoire si echilibru duhovnicesc

Revendicarea marturiei: istorisirea personala si istorisirea crestina
Innoire spirituala: suferinta si slava
Echilibru spiritual: recuperarea promisiunii

 

co-editie Editura Pleroma Bucuresti si Editura Scriptum Oradea


Biserica lui Cristos: marturie, innoire si echilibru duhovnicesc subliniaza importanta marturiei personale cu privire la trairea noastra cu Dumnezeu
in fata unei lumi care are nevoie de Hristos. Astfel ca marturia personala este o puter­nica unealta de evanghelizare personala, dar pentru a castiga aceasta generatie pentru Hristos avem nevoie de innoire spiri­tuala, atat la nivel personal, cat si la nivel comunitar, innoire ce poate fi definita doar in termenii puritatii, patosului si misiunii.
Pentru a atinge dezideratul innoirii, Biserica trebuie sa treaca peste obstacolele nepasarii, apatiei si traditionalismului si sa inceapa cu innoirea felului de gandire a conceptelor. Este necesar ca Biserica sa caute innoirea sa ca intreg, nu doar a fiecarui credincios in parte. De asemenea, volumul de fata abordeaza tensiunea existenta in Biserica intre „radacinile trecutului“ si „aripile viitorului“, ce trebuie rezolvata printr-un echilibru solid intre cele doua, prin intelegerea trecutului care o defineste in ce priveste crezul, scopul si misiunea ei, si deschiderea cu entuziasm, dar prudent, spre viitor pentru a explora marile promisiuni si oportunitati pe care i le ofera Dumnezeu.
Publicarea intr-un singur volum a trei carti de acelasi autor, desi se poate sa nu fi fost gandite ca o trilogie, este fericita, intrucat abordarea complementara a unor teme comune, si anume revendicarea promisiunii, recuperarea sfinteniei si revendicarea marturiei va sprijini Biserica pe „campul de batalie“ in lupta ce trebuie dusa pentru innoirea ei.
—John Fleter Tipei

 

Biserica lui Hristos: marturie, innoire si echilibru duhovnicesc a dr. R. Lamar Vest vine ca un raspuns la una dintre cele mai stringente intrebari pe care, cu siguranta, ni le-am pus cu totii in ultima vreme: Care este calea pe care trebuie sa o urmeze Biserica Domnului in anii ce ne stau inainte?
Intr-o lume plina de modele ale succesului, autorul ne arata ca, daca ne dorim o Biserica puternica, vie, si care sa-si indeplineasca mandatul incre­dintat ei de catre Domnul Hristos, nu trebuie sa scapam din vedere cateva concepte cheie: marturia crestina pe care cei din jur o vad in noi; o dorinta fierbinte pentru innoirea sanatoasa, biblica a vietii bisericesti si, in fine, pastrarea unui echilibru fin intre mostenirea primita de la inaintasii nostri si viziunea pe care o avem cu privire la viitorul nostru ca Biserica.
Chiar daca dr. R. Lamar Vest descrie, in principiu, situatia Bisericii Penticostale din America de Nord, consider ca realitatile surprinse de el in acest volum sunt foarte relevante pentru situatia Bisericii Penticostale romanesti, de aceea recomand aceasta lucrare tuturor slujitorilor si credinciosilor penticostali.
pastor lector univ. dr. Ioan Brie, rectorul Institutului Teologic Penticostal din Bucuresti


Autorii dr. R. Lamar Vest si dr. Steven J. Land, care beneficiaza de o bogata experienta, atat pe taram pastoral, cat si pe taram academic, ne ofera in acest volum o analiza pertinenta si in acelasi timp unica a Bisericii Crestine Penticostale, sub raportul teologic si al experientei si slujirii pastorale de factura penticostala.
Recomand cu caldura tuturor slujitorilor bisericii si tuturor membrilor ei sa lectureze acest volum, pentru ca el ne va ajuta pe toti sa intelegem mai bine prezentul in lumina trecutului si sa intrezarim problemele la care va trebui sa faca fata Biserica Crestina Penticostala din Romania, asa incat in anii care vor urma sa ramana in voia lui Dumnezeu si sa-si indeplineasca cu succes misiunea incredintata ei de Domnul Isus Hristos.
lector univ. dr. Romulus Ganea, decanul Facultatii de Teologie Penticostala a ITPB

 

DESPRE AUTORI

Dr. R. Lamar Vest este o figura marcanta a Miscarii Penticostale; in cele peste trei decenii de activitate, el a slujit Biserica Domnului ca evanghelist, pastor, rector al Colegiului Lee (astazi Universitatea Lee), presedinte al American Bible Society, episcop general al organizatiei Church of God (Cleveland, TN) si rector al Seminarul Teologic Penticostal din Cleveland, TN, USA.
A semnat ca autor sau coautor peste 50 de carti si a compus in jur de 600 de imnuri si piese corale, printre care si indragita piesa corala Glorie, Regelui regilor.

Dr. Steven J. Land este Profesor de Teologie Sistematica la Seminarul Teologic Penticostal din Cleveland, TN, institutie al carei Rector a fost timp de doisprezece ani.

Este unul dintre remarcabilii autori de teologie si spiritualitate penticostala, ceea ce l-a consacrat ca autoritate pe plan international in ce priveste teologia penticostala. Cartea lui, Spiritualitate penticostala, publicata si in limba romana, este probabil cel mai semnificativ studiu de teologie penticostala de pana acum.
Detine titlul de Profesor emerit si a primit recunoasterea prestigioasei publicatii Who’s Who in Religion.

 

CUPRINS

Cuvant-inainte 7


Revendicarea marturiei: Istorisirea pesonala si istorisirea crestina
Preliminarii 15
1. Parada sau pelerinaj 25
2. Ce inseamna sa fii poporul legamantulu i43
3. Clarificarea istorisirii 61
4. Cum devii un martor 73
5. Puterea remarcabila a unei vieti sincere 85
6. Cum iti traiesti marturia si cum mori pentru ea 101
Epilog 117


Innoire spirituala: Suferinta si slava
Preliminarii 123
1. Ceva este gresit 127
2. Pare sa nu ne pese 143
3. Mintile noastre par confuze 155
4. Fiecare dintre noi este responsabil 167
5. Este nevoie de mult mai mult 179


Echilibru spiritual: Recuperarea promisiunii
Preliminarii 201
1. Calatoria personala 205
2. Descoperirea identitatii 215
3. A fi poporul lui Dumnezeu 229
4. Sensibil si simtitor 245
5. Balanta echilibrata 257
6. Unitate si diversitate 275
7. Conducere biblica 287
8. Schimbarea vremurilor 299
9. Viitorul 311
10. Recuperarea promisiunii 329
Bibliografie 345

Mai multe informații
ISBN 9786069423004
Editura Scriptum
Data aparitiei 1 sept. 2016
Numar de pagini 352
Tip coperta softcover
Autor R. Lamar Vest
Dimensiune [mm] 145X205
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...
CUMPARAT DESEORI IMPREUNA CU...