Arta de a gasi dreapta masura

Descriere

Anselm Grün, cel mai iubit autor de literatura spirituala din Germania, ne arata cum sa abordam problemele vietii cotidiene pentru a fi mai senini, mai putin stresati, mai sanatosi, mai multumiti si, desigur, fericiti.Traim intr-o societate a abundentei. Alergam in fiecare zi pentru a castiga mai mult si pentru a ne simti mai multumiti. Avem sute sau mii de prieteni pe Facebook, casa, masina, serviciu. Dar abundenta nu ne aduce fericire, iar nemultumirea ne imbolnaveste, sufleteste si trupeste. „Arta de a gasi dreapta masura” ne invata cum putem trai astazi in deplin echilibru cu sine, cu celalalt si cu natura.

Avand masura corecta in propria persoana avem un sfatuitor interior, dar si un medic personal care are grija sa ducem o viata echilibrata, sa fim paziti de rele si chiar de boli. Cine traieste dupa dreapta masura ajunge sa isi gaseasca linistea. Ii tihneste ragazul pe care si-l ia pentru sine. De masura potrivita depinde reusita in viata.

Cartea cuprinde 3 mari capitole despre mentinerea echilibrului interior, atentia pentru creatie si munca, intoarcerea la nevoile umane esentiale precum binele, frumosul, impacarea cu sine.

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Arta de a gasi dreapta masura

Arta de a gasi dreapta masura
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Arta de a gasi dreapta masura

Cum sa te bucuri de viata
Alergam in fiecare zi pentru a castiga mai mult si pentru a ne simti mai multumiti. Avem sute sau mii de prieteni pe Facebook, casa, masina, serviciu, dar nu suntem multumiti. Iar nemultumirea ne imbolnaveste, sufleteste si trupeste. Dar cum sa fim multumiti? Anselm Grun, cel mai iubit autor de literatura spirituala din Germania, ne arata calea cea mai usoara, invatandu-ne cum sa abordam problemele vietii cotidiene pentru a fi mai senini, mai putin stresati, mai sanatosi, mai multumiti si, desigur, fericiti.

„Pentru a descoperi ce este esential avem nevoie de discretie, de darul de a separa ceea ce este cu adevarat important de ceea ce stim sigur ca putem da deoparte. Multi isi pierd aceasta capacitate de a decide. Lasa totul sa se intample de la sine, accepta tot ce vine din afara. Dar nu trebuie sa stim tot. Nu avem nevoie de toate informatiile care se gasesc pe internet. Multe informatii care ne invadeaza nu fac altceva decat sa ne sece sufletul, si nu ne mai dau posibilitate sa gandim cu mintea noastra si sa ne dezvoltam propriile idei.“
Cartea care te invata cum sa te bucuri de viata

30,00 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

30,00 Lei
ISBN:
978-606-587-351-3
Editura:
ALL
Data aparitiei:
Numar de pagini:
160
Tip coperta:
brosata
Autor:
Dimensiune [mm]:
130x200
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Limba Romana