Fapte - credinciosi adevarului

Autor
David Gooding
70,00 RON
Monedă
niciunul

Lumea in care traim nu difera in mod esential de lumea primului secol, ci, dimpotriva, devine pe zi ce trece tot mai asemanatoare ei. In acest context, Faptele

Apostolilor ne dau un puternic indemn tacut de a ne cerceta deschis pe noi insine, ca sa vedem daca crestinismul pe care il reprezentam si Evanghelia pe care o propovaduim nu sunt compromise si sunt cele instaurate de apostolii Domnului nostru Isus Hristos.

Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 70 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

—AUTOR:

 Dr. David Gooding, fost profesor de greaca Vechiului Testament la Universitatea Queen's din Belfast, este cunoscut in multe tari ale lumii pentru modul sau nou si extrem de practic de abordare a Scripturii. Editura LOGOS ofera cititorilor romani toate comentariile scrise de autor pina la aceasta ora - Luca, Evrei, Ioan 13-17 si Faptele Apostolilor.

—SUBIECT: Temele majore ale cartii Faptele Apostolilor cu un accent special pe relevanta ei moderna si evidentierea mesajului Evangheliei.

—REZUMAT:
Lumea in care traim nu difera in mod esential de lumea primului secol, ci, dimpotriva, devine pe zi ce trece tot mai asemanatoare ei. In acest context, Faptele Apostolilor ne dau un puternic indemn tacut de a ne cerceta deschis pe noi insine, ca sa vedem daca crestinismul pe care il reprezentam si Evanghelia pe care o propovaduim nu sunt compromise si sunt cele instaurate de apostolii Domnului nostru Isus Hristos.

Sub valul crescind al descoperirilor stiintifice si tehnice moderne, capacitatea oamenilor de a retine cunostintele despre trecut e, usor de inteles, din ce in ce mai mica. Conceptia lor este astfel in pericol de a deveni, din punct de vedere istoric, parohiala, iar cunostintele lor despre esenta crestinismului istoric sunt atit de nesigure, incit pot ajunge, fara voie, sa considere drept evanghelie crestina forme de crestinism din care lipseste tocmai esenta Evangheliei.

Speranta autorului este ca acest nou studiu al Faptelor Apostolilor ii va ajuta pe multi cititori sa regaseasca, daca e cazul, gloria, bogatia si minunatia Evangheliei pe care Domnul inviat din morti le proclama inca lumii prin inspirata opera a lui Luca. El nu se adreseaza expertilor in invatatura Noului Testament, ci publicului larg, inteligent si aplecat spre cugetare.

 

Mai multe informații
ISBN 978-973-9212-85-4
Editura Logos
Data aparitiei 17 sept. 2008
Numar de pagini 512
Tip coperta hardcover
Autor David Gooding
Dimensiune [mm] 165x235
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol