Fat-Frumos din laptisor de matca

Autor
Fara autor
45,00 RON
Monedă
niciunul

Fat-Frumos din laptisor de matca este povestea unui erou neobisnuit si a unei aventuri neasteptate ce invita cititorii, mici si mari deopotriva, sa gaseasca raspuns intrebarii: Ce anume transforma un personaj obisnuit intr-un erou?

În stoc
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 45 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Fat-Frumos din laptisor de matca este povestea unui erou neobisnuit si a unei aventuri neasteptate ce invita cititorii, mici si mari deopotriva, sa gaseasca raspuns intrebarii: Ce anume transforma un personaj obisnuit intr-un erou?
Buzu, un trantor ca toti ceilalti, raspunde pe negandite unei crize aparute in stupul de albine. Viata tuturor este in pericol, iar cineva trebuie sa faca ceva. Insa, chiar daca se intrezareste o posibila solutie, nu pare sa doreasca nimeni a o pune in aplicare. Buzu, spre uimirea tuturor, e cel ce se ofera voluntar. Ba mai mult, in ciuda asteptarilor, merge pana la capat. Care este acel capat al drumului? Veti afla doar citind povestea.

Valentina Mihaela Ghinea s-a nascut in Iasi, la 4 ianuarie 1976. Si-a petrecut prima parte a copilariei la Oradea, apoi s-a mutat cu familia in inima Baraganului, la Urziceni, Ialomita.
Pasionata de gand, idee si culoare, imbina armonios indeletnicirea de profesor cu scrisul si desenul. In prezent, este conferentiar universitar dr. la Facultatea de Administrarea Afacerilor (cu predare in limbi straine) din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, unde preda Managementul Resurselor Umane. De asemenea, este membru fondator si presedinte al asociatiei OPEN for Business.

Mai multe informații
ISBN 9786069085769
Editura Kingdom
Data aparitiei 27 mar. 2024
Numar de pagini 64
Tip coperta Hardcover
Autor Fara autor
Dimensiune [mm] 148 x 160
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...