Grija pentru inima afectata

Autor
John Regier
54,00 RON
Monedă
niciunul

Grija pentru inima afectata emotional

Identificarea si rezolvarea suferintei emotionale produse de probleme emotionale si de tipare de presiune.
Filozofia de consiliere:

În stoc
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 54 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Grija pentru inima afectata emotional
Identificarea si rezolvarea suferintei emotionale produse de probleme emotionale si de tipare de presiune.
Filozofia de consiliere:
Isus S-a concentrat asupra inimii omului, pentru a rezolva problemele de care sufereau oamenii. Eliberarea poate veni doar atunci cand in inima are loc o schimbare.
Isus S-a concentrat asupra nevoilor spirituale si emotionale ale oamenilor, pentrua-i ajuta sa-si rezolve celelalte probleme (Luca 4:18). Problemele spirituale se pot rezolva ajutand o persoana sa recunoasca si sa se pocaiasca de un anumit pacat cu care se confrunta. Problemele emotionale se pot rezolva conducandu-i pe oameni in rugaciune, pentru ca inima lor sa se elibereze de durere si sa experimenteze pacea. In calitate de consilieri, ne supunem calauzirii Duhului Sfant in lucrarea cu orice persoana care are nevoie de rezolvare a problemelor. Duhul Sfant trebuie sa conduca, sa convinga si sadea putere fiecarei persoane in cadrul acestui proces.
In rezolvarea oricarei probleme aplicam principiile biblice. Nu judecam pe nimeni pentru deciziile din trecut, ci incercam sa conducem pe orice om catre libertate. Eliberarea de problemele spirituale si emotionale si rezolvarea problemelor ii vor ajuta sa experimenteze intimitatea cu Dumnezeu si cu sotul/sotia.

Cuprinsul manualului
Primele trei capitole au caracter pregatitor, prin explicarea diferitelor modalitati prin care cineva poate fi ranit, a modului in care Dumnezeu poarte de grija si rezolva respectiva durere si a modului in care o persoana raspunde la durere. Fiecare persoana raspunde in mod diferit la durere si fiecare persoana reactioneaza in mod diferit, in functie de personalitate si de situatia in care se afla.
In capitole 4-8, focalizarea se face asupra identificarii si rezolvarii a 12 probleme emotionale, care pot afecta o persoana.
In capitolele 9-13, sunt identificate sapte tipare de presiune si pasi pentru rezolvarea lor.
Capitolele 14-15 se focalizeaza asupra abuzului spiritual si sexual, care afecteaza o persoana. Prin rugaciune, sunt prezentati pasii necesarei rezolvarii fiecareia dintre aceste probleme emotionale la nivelul inimii, acolo unde se afla durerea.
Ultimele trei capitole, cele de concluzie, se focalizeaza asupra felului in care durerea din copilarie afecteaza modul in care reactionam in casnicie, identificand problema emotionala fundamentala si ajutand la dezvoltarea intimitatii emotionale. Obiectivul acestei serii este rezolvarea problemelor spirituale si emotionale personale, facand ca individul sa poata raspunde din punct de vedere emotional, in mod corect, in relatia de casnicie sau alte relatii, eliberat de durere.


Formatul studiului
Fiecare capitol incepe cu o marturie scrisa, urmeaza o definitie a problemei durerii emotionale respective, a cauzelor iei si a durerii emotionale produse. Avem la dispozitie o schita pentru a putea urmari prezentarea si a lua notite aditionale. Vi se va pune la dispozitie o fisi, pe care puteti identifica daca ati fost ranit si pentru a identifica persoana care v-a cauzat respectiva durere. Fiecare capitol se incheie cu intrebari de discutie, individuale sau in familie, precum si cu intrebari de discutie in grup, daca seria este prezentata in cadrul unui grup de studiu biblic sau al altui tip de grup.


Despre autor
John Regier este licentiat al Grace University si Master of Divinity de la Grace Theological Seminary.  Este pastor si a slujit timp de 24 de ani in biserica, inainte de a devenit consilier in 1996. Este fondatorul si directorul organizatiei Caring for the Heart Ministries din Colorado, Springs, SUA.

Mai multe informații
Editura Noua Speranta
Data aparitiei 25 mar. 2024
Numar de pagini 135
Tip coperta Paperback
Autor John Regier
Dimensiune [mm] 210 x 300
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...