Inaltarea Domnului si Cincizecimea (Seria: Asa spune Biblia)

10,00 RON
Monedă
niciunul

Isus este Fiul lui Dumnezeu. El a venit de la Dumneueu si a murit pentru pacatele oamenilor. Dar a treia zi a inviat. La patruzeci de zile dupa ce a inviat din morti, Domnul Isus S-a inaltat la cer. Ucenicii Lui au fost martori la acest eveniment. Inainte de aceasta insa, El Si-a ridicat mainile si i-a binecuvantat pe toti.

Pe cand Se inalta, ucenicii L-au privit mirati. Apoi ucenicii s-au intors in Ierusalim cu mare bucurie pentru a astepta implinirea unei promisiuni pe care le-a facut-o Domnul.Ei asteptau venirea Duhului Sfant, Mangaietorul, care avea sa locuiasca in fiecare dintre cei care Il iubea pe Dumnezeu.

În stoc
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 10 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Isus este Fiul lui Dumnezeu. El a venit de la Dumneueu si a murit pentru pacatele oamenilor. Dar a treia zi a inviat. La patruzeci de zile dupa ce a inviat din morti, Domnul Isus S-a inaltat la cer. El Si-a incheiat misiunea pe pamant si S-a intors in cer, la Dumnezeu-Tatal. Ucenicii Lui au fost martori la acest eveniment. Inainte de aceasta insa, El Si-a ridicat mainile si i-a binecuvantat pe toti.

Pe cand Se inalta, ucenicii L-au privit mirati. Apoi ucenicii s-au intors in Ierusalim cu mare bucurie pentru a astepta implinirea unei promisiuni pe care le-a facut-o Domnul.Ei asteptau venirea Duhului Sfant, Mangaietorul, care avea sa locuiasca in fiecare dintre cei care Il iubea pe Dumnezeu.

Istorioara biblica este prezentata in cuvinte simple si ilustrata specific pentru copii pentru a-i ajuta sa inteleaga mesajul transmis. Pe marginea textului foarte succint, parintii pot sa adauge detalii ale povestirilor.

Imaginile ce redau scenele biblice sunt realizate de Kees de Kort - un artist olandez renumit pentru stilul sau picturativ si foarte apreciat. Kort a creat ilustratiile in culori vii si pastelate, iar expresivitatea personajelor atrag atentia copiilor si le dezvolta cunostintele biblice inca de la varste fragede.

Seria "Asa spune Biblia" cuprinde 28 de titluri in limba romana, zece din Vechiul Testament si 18 din Noul Testament. Aceasta serie a fost publicata in 65 de tari si tradusa in mai multe limbi. Tema principala a tuturor titlurilor este dragostea lui Dumnezeu fata de oameni.

Mai multe informații
ISBN 9786060311294
Editura Scriptum
Data aparitiei 13 mar. 2023
Numar de pagini 32
Tip coperta capsata
Autor il. Kees de Kort
Dimensiune [mm] 13x13
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...
CUMPARAT DESEORI IMPREUNA CU...