Viata si lucrarea lui Dumitru Cornilescu

Descriere

S-au implinit de curand 60 de ani de cand Dumnezeu a facut romanilor din tara si de pretutindeni un mare dar - Biblia, intr-o traducere romaneasca autentica, in graiul limpede si melodios care ne-a inaripat mintea si inima citind pe Creanga, Eminescu, Cosbuc. Traducatorul Bibliei, despre care este vorba, a facut pentru starea spirituala a poporului roman, mai mult decat oricare altul dintre inaintasii lui. El a introdus in casele romanilor Cuvantul lui Dumnezeu, hranindu-i cu hrana spirituala pe care niciun scriitor laic nu le-o putea da. Si acest om, spre deosebire de scriitorii amintiti mai sus, a ramas toata viata un necunoscut publicului roman, desi a trait pana in zilele noastre, fiind activ de-a lungul primelor trei sferturi ale veacului nostru. In anul 1975, la varsta de 85 de ani, a trecut in imparatia luminilor, cel care a propovaduit lumina lui Dumnezeu fara intrerupere o viata de octogenar, atat in romaneste, cat si in principalele limbi moderne.


Ca si lucrarea sa, viata lui Dumitru Cornilescu a fost o binecuvantare pentru multi.

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Viata si lucrarea lui Dumitru Cornilescu

Viata si lucrarea lui Dumitru Cornilescu
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Viata si lucrarea lui Dumitru Cornilescu

Dumitru Cornilescu, traducatorul Bibliei, a facut pentru starea spirituala a poporului roman, mai mult decat oricare altul dintre inaintasii lui. El a introdus in casele romanilor Cuvantul lui Dumnezeu, hranindu-i cu hrana spirituala pe care nici un scriitor laic nu le-o putea da. Si acest om, a ramas toata viata un necunoscut publicului roman, desi a trait pana in zilele noastre, fiind activ de-a lungul primelor trei sferturi ale veacului nostru. In anul 1975, la varsta de 85 de ani, a trecut in imparatia luminilor, cel care a propovaduit lumina lui Dumnezeu fara intrerupere.

7,00 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

7,00 Lei
ISBN:
973-9174-51-5
Editura:
Stephanus
Data aparitiei:
Numar de pagini:
160
Tip coperta:
brosata
Autor:
Dimensiune [mm]:
110X165
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Limba Romana