Nu-l limita pe Dumnezeu

Autor
Andrew Wommack
35,00 RON
Monedă
niciunul

Cartea "Nu-L limita pe Dumnezeu: Imagineaza-te avand succes" de Andrew Wommack este un apel inspirational la transformarea personala prin credinta si la depasirea barierelor mentale care ne limiteaza potentialul. Autorul isi deschide inima, relatand experientele personale si revelatiile care l-au condus la o viata de succes neasteptat, transformandu-l dintr-un individ introvertit intr-un lider carismatic si un predicator cu impact global.

În stoc
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

 

Cartea "Nu-L limita pe Dumnezeu: Imagineaza-te avand succes" de Andrew Wommack este un apel inspirational la transformarea personala prin credinta si la depasirea barierelor mentale care ne limiteaza potentialul. Autorul isi deschide inima, relatand experientele personale si revelatiile care l-au condus la o viata de succes neasteptat, transformandu-l dintr-un individ introvertit intr-un lider carismatic si un predicator cu impact global.

Cartea incepe cu o poveste personala a lui Wommack despre o intalnire divina din 1968 care i-a schimbat perceptia despre Dumnezeu si propriul destin. O alta data importanta mentionata este 31 ianuarie 2002, cand a primit un mesaj divin despre cum gandirea sa limitata impiedica lucrarile pe care Dumnezeu dorea sa le faca prin el. Acest mesaj a fost un punct de cotitura, determinandu-l sa-si schimbe viziunea asupra propriei capacitati de a influenta si de a fi folosit de Dumnezeu.

Structura cartii este clara si directa, impartita in capitole ce abordeaza teme precum convingerile gresite, frica de riscuri, frica de succes si puterea imaginatiei. Fiecare capitol este construit pentru a demonta ideile preconcepute si pentru a oferi cititorilor instrumentele necesare pentru a-si reconfigura gandirea, convingandu-i ca pot realiza lucruri mai mari decat si-ar putea imagina.

Un aspect central al cartii este ideea ca oamenii isi limiteaza adesea potentialul prin credinte si atitudini autolimitative. Wommack argumenteaza ca multe din limitele noastre sunt autoimpuse prin acceptarea unor norme sociale si culturale restrictive. El ne incurajeaza sa respingem aceste norme si sa ne imaginam succesul ca fiind accesibil si realizabil.

Cartea nu este doar un manifest despre cum sa nu ne limitam; este, de asemenea, un ghid practic care ofera exemple concrete si sfaturi despre cum sa aplicam principiile biblice in viata de zi cu zi pentru a depasi barierele mentale si spirituale.

Pe langa valorile spirituale, "Nu-L limita pe Dumnezeu" abordeaza si aspecte pragmatice ale vietii, cum ar fi gestionarea fricii, importanta perseverentei si modul in care putem folosi imaginatia ca un instrument puternic pentru realizare personala si profesionala.

In concluzie, Andrew Wommack ne indeamna sa recunoastem si sa activam puterea divina din noi, sa ne depasim convingerile limitative si sa ne deschidem catre un orizont de posibilitati nelimitate. Cartea este o sursa de inspiratie pentru toti cei care cauta o schimbare radicala in perspectiva lor asupra vietii si succesului, fiind recomandata oricui doreste sa traiasca o viata plina de realizari, depasindu-si propriile asteptari.

Cuprins

Introducere
Capitolul 1 | Convingeri gresite
Capitolul 2 | Ingrijorarile acestei lumi
Capitolul 3 | Frica de risc
Capitolul 4 | Frica de oameni
Capitolul 5 | Frica de succes
Capitolul 6 | Imaginatia
Cuvant de incheiere
Primeste-L pe Isus ca Mantuitor personal
Primeste-L pe Duhul Sfant
Despre autor


"Nu-L limita pe Dumnezeu este un ghid profund si inspirational despre depasirea autolimitarilor prin credinta si imaginatie, cu sfaturi practice pentru a trai o viata de succes dincolo de constrangerile noastre mentale si spirituale."a -- Editor Gold Books

Mai multe informații
ISBN 9786306622351
Editura Goldbooks
Data aparitiei 22 apr. 2024
Numar de pagini 134
Tip coperta Paperback
Autor Andrew Wommack
Dimensiune [mm] 145 x 205
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...