Pregatirea pentru casatorie

Autor
John Regier
64,00 RON
Monedă
niciunul

Un curs de consiliere premaritala conceput pentru a rezolva probleme de natura emotionala si spirituala si pentru a oferi ajutor cuplurilor in dezvoltarea unei legaturi emotionale inainte de casatorie.

În stoc
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 64 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

 Un curs de consiliere premaritala conceput pentru a rezolva probleme de natura emotionala si spirituala si pentru a oferi ajutor cuplurilor in dezvoltarea unei legaturi emotionale inainte de casatorie.

Filozofia de consiliere:
Isus S-a concentrat asupra inimii omului, pentru a rezolva problemele de care sufereau oamenii. Eliberarea poate veni doar atunci cand in inima are loc o schimbare.Isus S-a concentrat asupra nevoilor spirituale si emotionale ale oamenilor, pentrua-i ajuta sa-si rezolve celelalte probleme (Luca 4:18). Problemele spirituale se pot rezolva ajutand o persoana sa recunoasca si sa se pocaiasca de un anumit pacat cu care se confrunta. Problemele emotionale se pot rezolva conducandu-i pe oameni in rugaciune, pentru ca inima lor sa se elibereze de durere si sa experimenteze pacea. In calitate de consilieri, ne supunem calauzirii Duhului Sfant in lucrarea cu orice persoana care are nevoie de rezolvare a problemelor. Duhul Sfant trebuie sa conduca, sa convinga si sadea putere fiecarei persoane in cadrul acestui proces.
In rezolvarea oricarei probleme aplicam principiile biblice. Nu judecam pe nimeni pentru deciziile din trecut, ci incercam sa conducem pe orice om catre libertate. Eliberarea de problemele spirituale si emotionale si rezolvarea problemelor ii vor ajuta sa experimenteze intimitatea cu Dumnezeu si cu sotul/sotia.

Despre autor
John Regier este licentiat al Grace University si Master of Divinity de la Grace Theological Seminary.  Este pastor si a slujit timp de 24 de ani in biserica, inainte de a devenit consilier in 1996. Este fondatorul si directorul organizatiei Caring for the Heart Ministries din Colorado, Springs, SUA.

Mai multe informații
Editura Noua Speranta
Data aparitiei 25 mar. 2024
Numar de pagini 207
Tip coperta Paperback
Autor John Regier
Dimensiune [mm] 210 x 300
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...