Regatul - seria "Cronicile regatului Chiveis", vol. 3

Autor
Bryan Litfin
65,00 RON
Monedă
niciunul

Boala si razboiul au distrus lumea moderna. Secole mai tarziu, societati feudale au inceput sa impanzeasca teritoriul Europei. Nimeni nu isi mai aminteste de crestinism, religia Strabunilor, pana cand un capitan de armata si fiica unui fermier descopera Scrierea Sacra a singurului Dumnezeu adevarat.

În stoc
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 65 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Boala si razboiul au distrus lumea moderna. Secole mai tarziu, societati feudale au inceput sa impanzeasca teritoriul Europei. Nimeni nu isi mai aminteste de crestinism, religia Strabunilor, pana cand un capitan de armata si fiica unui fermier descopera Scrierea Sacra a singurului Dumnezeu adevarat.
Cand Teo si Ana ajung sa descifreze cuvintele uitate ale cartii sfinte, isi dau seama ca mesajul lor este exact leacul de care are nevoie regatul lor, Chiveis. Desi exilati de patria lor natala, cei doi isi unesc inimile si se straduiesc din rasputeri sa se intoarca. Insa un pact stravechi ii leaga pe dusmanii crestinismului intr-o alianta intunecata care ameninta sa distruga lumea cunoscuta. Intr-o cursa permanenta de a fi cu un pas inaintea dusmanilor lor, Teo si Ana trebuie sa infrunte ucigasi cu sange rece, mari infuriate si chiar insesi puterile lumii de jos. Cand armatele se strang pentru cea din urma batalie, sortii par a fi de partea fortelor raului. Oare Teo si Ana vor putea sa aduca adevarul sfant in scumpul lor regat, Chiveis, ori Cuvantul lui Dumnezeu va fi spulberat pentru totdeauna de pe fata pamantului?

Intr-un ritm alert, tinandu-ne cu sufletul la gura si cu mintea alerta, acest ultim volum din trilogia Cronicile regatului Chiveis incheie sirul peripetiilor prin care trec Teo si Ana si trage o concluzie. Se vede deslusit din firul narativ pana iscusita a unui teolog si artist, deopotriva.
– Jay Thomas, pastor principal, Biserica Chapel Hill, Carolina de Nord

Dragostea autentica a lui Litfin pentru Scriptura, reflectata in pasiunea cu care personajele sale cauta Scrierea Sacra, nu are cum sa nu-i imboldeasca pe cititori sa-si pretuiasca Biblia si sa o citeasca cu si mai multa ardoare.
– Christin Ditchfield, autoarea cartii A Family Guide to Narnia

Despre autor
BRYAN M. LITFIN si-a obtinut doctoratul in studii religioase la Universitatea din Virginia si este absolventul cursurilor de master in teologie de la Seminarul Teologic din Dallas. Este, de asemenea, licentiat in domeniul comunicatiilor, Universitatea din Tennessee. Vreme de 16 ani a fost profesor de teologie in cadrul Institutului Biblic Moody, Chicago, iar timp de 3 ani a fost editor pentru Moody Publishers. In prezent este profesor in cadrul Universitatii Liberty din Virginia. Bryan Litfin este autorul seriei Imperiul lui Constantin si al volumului Getting to Know the Church Fathers. Bryan si sotia lui, Carolyn, locuiesc in Wheaton, Illinois, impreuna cu cei doi copii ai lor.

Mai multe informații
ISBN 9786067322576
Editura Casa Cartii
Data aparitiei 24 apr. 2024
Numar de pagini 470
Tip coperta Paperback
Autor Bryan Litfin
Dimensiune [mm] 135 x 205
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...