Secretul intreit al Duhului Sfant

Autor
James H. McConkey
16,00 RON
Monedă
niciunul

Daca ne predam in mod absolut si fara rezerve lui Dumnezeu, lucrul acesta este placut inaintea Lui si aduce o binecuvantare vadita in sufletele noastre. Dar noi nu cunoastem inca intreaga amploare si semnificatie a unei astfel de consacrari fata de Cristos; daca am cunoaste-o de la inceput, probabil am da inapoi ingroziti.

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 16 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Daca ne predam in mod absolut si fara rezerve lui Dumnezeu, lucrul acesta este placut inaintea Lui si aduce o binecuvantare vadita in sufletele noastre. Dar noi nu cunoastem inca intreaga amploare si semnificatie a unei astfel de consacrari fata de Cristos; daca am cunoaste-o de la inceput, probabil am da inapoi ingroziti.
Dumnezeul nostru binecuvantat stie asta. Cu cata mila si blandete ne iese in intampinare! Fiind bucuros de predarea vointei noastre, curand ne descopera vreun idol drag si ne arata ca si acesta este cuprins in predarea noastra „in alb”, cum ar veni. Poate ne luptam si ne opunem, dar actul nostru de predare a fost onest si sincer, asa ca predam acel lucru.
Pas cu pas, El ne duce mai departe, aratandu-ne, in masura in care putem purta, ca acest act al predarii include tot ce ne este drag. In cele din urma, dupa ce credinta noastra in dragostea Lui s-a marit in urma acestor experiente, El ne aduce fata in fata cu Isaac al nostru – vreo comoara a voii sinelui, a afectiunilor sau a mandriei noastre, pentru care am renunta mai degraba la orice altceva din viata. Dar contractul a fost intocmit; nu mai este nicio rezerva – totul trebuie predat. Si astfel, in urma luptei, iese acea perfectionare a predarii care aduce in inimile noastre ravnita plinatate a manifestarii Lui.

Dacă ne predăm în mod absolut și fără rezerve lui Dumnezeu, lucrul acesta este plăcut înaintea Lui și aduce o binecuvântare vădită în sufletele noastre. Dar noi nu cunoaștem încă întreaga amploare și semnificație a unei astfel de consacrări față de Cristos; dacă am cunoaște-o de la început, probabil am da înapoi îngroziți. Dumnezeul nostru binecuvântat știe asta. Cu câtă milă și blândețe ne iese în întâmpinare! Fiind bucuros de predarea voinței noastre, curând ne descoperă vreun idol drag și ne arată că și acesta este cuprins în predarea noastră „în alb”, cum ar veni. Poate ne luptăm și ne opunem, dar actul nostru de predare a fost onest și sincer, așa că predăm acel lucru. Pas cu pas, El ne duce mai departe, arătându-ne, în măsura în care putem purta, că acest act al predării include tot ce ne este drag. În cele din urmă, după ce credința noastră în dragostea Lui s-a mărit în urma acestor experiențe, El ne aduce față în față cu Isaac al nostru – vreo comoară a voii sinelui, a afecțiunilor sau a mândriei noastre, pentru care am renunța mai degrabă la orice altceva din viață. Dar contractul a fost întocmit; nu mai este nicio rezervă – totul trebuie predat. Și astfel, în urma luptei, iese acea perfecționare a predării care aduce în inimile noastre râvnita plinătate a manifestării Lui.

Mai multe informații
ISBN 9786068651675
Editura Lampadarul de Aur
Data aparitiei 17.11.2021
Numar de pagini 96
Tip coperta Paperback
Autor James H. McConkey
Dimensiune [mm] 130 x 200
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol