Slujind lui Dumnezeu si oamenilor

Autor
Petru Ivan
20,00 RON
Monedă
niciunul

Cartea Slujind lui Dumnezeu si oamenilor este o autobiografie ce surprinde intr-un mod minunat datele biografice ale vietii, personalitatii si slujirii unui lider penticostal remarcabil, dar si instantanee ale credintei din viata credinciosilor si bisericilor penticostale din Romania dintr-o perioada istorica complexa.

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Cartea Slujind lui Dumnezeu si oamenilor, scrisa de pastorul emerit Petru Ivan, este o autobiografie ce surprinde intr-un mod minunat datele biografice ale vietii, personalitatii si slujirii unui lider penticostal remarcabil, dar si instantanee ale credintei din viata credinciosilor si bisericilor penticostale din Romania dintr-o perioada istorica complexa. Pe de o parte cititorul vede secvente din dificultatile, provocarile si suferinta credinciosilor penticostali din acea perioada dificila; pe de alta parte insa se vad clar si experientele spirituale minunate din viata credinciosilor si comunitatilor care au intarit si sustinut Biserica in acel timp.

Prof. univ. dr. habil. Corneliu Constantineanu, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Facultatea de Stiinte Umaniste si Sociale


Sunt deosebit de incantat sa asez aceste cuvinte la o carte scrisa de acela a carui lucrare de slujire si ale carui scrieri le pretuiesc atat de mult: Petru Ivan si, totodata, tatal meu – un om plin de compasiune, care, in mod evident, a iubit si iubeste oamenii, dar mai ales familia si Biserica lui Dumnezeu. Cititorul va descoperi cu usurinta ca „Slujitorul” regasit pe aceste pagini este un om pentru oameni, care nu pretinde a avea toate raspunsurile; un dedicat slujitor, care isi accepta slabiciunile fara a-si exagera succesul, printr-o smerenie ce straluceste. Sunt convins ca un astfel de model de slujire va fi de folos pentru o intreaga generatie de cautatori si „lucratori in via Domnului”. Cu siguranta ar mai fi multe de adaugat in aceasta carte. Cu toate acestea, pot spune ca demersul la care autorul, Petrica Ivan, se angajeaza, scriind aceste pagini, este unul curajos, cautand si aici a lasa o marturie pentru altii ce doresc a fi credinciosi lui Hristos o viata intreaga. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru el.

Paul Aron IVAN, M.A. in Teologie Publica


„M-ai induplecat, Doamne, si m-am lasat induplecat; ai fost mai tare decat mine si m-ai biruit!” (Ieremia 20:7). Aceste cuvinte ale profetului Ieremia mi se potrivesc si mie privind scrierea acestei carti.

Mai multe informații
ISBN 9786069160824
Editura SBRO
Data aparitiei 25.03.2021
Numar de pagini 205
Tip coperta Paperback
Autor Petru Ivan
Dimensiune [mm] 145 x 205
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol