Succes fara prabusire

Autor
Ben Kubassek
17,00 RON
Monedă
niciunul

Succes fara prabusire este o carte usor de citit, un ghid practic de atingere a culmilor vietii fara sa cazi in prapastiile ei. Daca simti ca lumea din jur se prabuseste peste tine si daca lucrurile pe care le doresti si de care ai nevoie sunt dincolo de orice limite, cu siguranta ca ai nevoie de un exemplar al acestei carti.

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 17 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Omul de afaceri canadian Ben Kubassek este tipul de persoana ce poate fi pus intr-un poster de catre dpendentii de munca orientati doar spre obiective financiare acum la sfarsitul secolului al 20-lea. Ajuns milionar prin propriile mijloace, la varstade 27 de ani, casatorit si in acelasi timp un tata fericit, se pare ca ar fi vrut foarte mult sa continue seria succeselor financiare. In schimb, ajuns in culmea succesului sau, a avut parte de o cadere emotionala in forma unei spirale a depresiei si epuizarii.


Ceea ce i-a salvat in totalitate felul sau de gandire a fost un st de reguli pentru viata pe care el le numeste "principiile unei vieti echilibrate". "Daca vrei sa eviti epuizarea", ne sfatuieste el in acest proces autobiografic de zbatere si supravietuire, "trebuie sa ai un echilibru intre aspectele fizice, emotionale, sociale si spirituale ale vietii". Succes fara prabusire este o carte usor de citit, un ghid practic de atingere a culmilor vietii fara sa cazi in prapastiile ei. Daca simti ca lumea din jur se prabuseste peste tine si daca lucrurile pe care le doresti si de care ai nevoie sunt dincolo de orice limite, cu siguranta ca ai nevoie de un exemplar al acestei carti.

"Nu este voce care sa vorbeasca mai veridic decat vocea credibilitatii. Ben vorbeste din experienta proprie si ai nevoie sa-i auzi cuvintele."

Carl Hiebert

Mai multe informații
ISBN 9739849490
Editura Shalom
Data aparitiei 11.03.2016
Numar de pagini 212
Tip coperta Paperback
Autor Ben Kubassek
Dimensiune [mm] 145 x 205
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol