Tilly

Autor
Frank E. Peretti
28,00 RON
Monedă
niciunul

Kathy s-a uitat din nou la mica piatra funerara. Acum o putea vedea clar. Purta doar un singur nume: Tilly. Nu-si putea lua ochii de la ea. Nici nu voia. S-a aplecat sa se uite mai bine. Era scrisa doar o singura data. Doar una. Acum noua ani.

În stoc
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 28 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

 Kathy s-a uitat din nou la mica piatra funerara. Acum o putea vedea clar. Purta doar un singur nume: Tilly. Nu-si putea lua ochii de la ea. Nici nu voia. S-a aplecat sa se uite mai bine. Era scrisa doar o singura data. Doar una. Acum noua ani.

Kathy si Dan Ross sunt o familie tanara ca oricare alta. Nimeni nu si-ar fi putut imagina ce secrete zaceau in sufletele lor, pana cand Kathy a fost rascolita de acel nume sapat pe o mica piatra funerara, iar vietile lor s-au schimbat pentru totdeauna. Prezentat initial ca un teatru radiofonic la Focus on the Family, Tilly este un roman profund emotionant – o poveste de neuitat despre viata, dragoste si iertarea lui Hristos.

Frank Edward Peretti (nascut in 1951) este autor de fictiune crestina, bestseller New York Times, ale carui romane se concentreaza in principal pe supranatural. Din 2012, cartile sale s-au vandut in peste 15 milioane de exemplare in intreaga lume. A fost descris de New York Times ca fiind creatorul genului thriller crestin. Peretti este cunoscut mai ales pentru romanele sale This Present Darkness (1986), Piercing the Darkness (1989) si The Cooper Kids Adventure (serie in 8 volume, 1986-1997). Peretti a fost pastor ordinat in cadrul Assemblies of God, iar anterior a cantat la banjo intr-o trupa de bluegrass numita Northern Cross. In prezent locuieste in Coeur d’Alene, Idaho, impreuna cu sotia sa, Barbara.

Mai multe informații
ISBN 9786306594221
Editura Kingdom
Data aparitiei 6 iun. 2024
Numar de pagini 152
Tip coperta Paperback
Autor Frank E. Peretti
Dimensiune [mm] 130 x 200
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...