Ce drum sa urmez?

Autor
Martin & Elizabeth Goldsmith
15,00 RON
Monedă
niciunul

SUBIECT: Ce drum sa urmez? captiveaza prin stilul placut si clar, ajuta prin discutia deschisa si echilibrata si incurajeaza prin concluziile biblice si practice pe care le sugereaza, impunându-se ca o lectura instructiva si necesara pentru credinciosul devotat.


Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
SKU
1203
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

AUTOR: Martin Goldsmith este un evreu crestin, de profesie interpret din limba rusa. Impreuna cu sotia sa, Elizabeth, a fost misionar timp de 10 ani in Asia de Sud-Est. Cei doi soti se numara printre fondatorii Colegiului Crestin „All Nations”, din Ware, Marea Britanie, la care ambii au predat timp de peste 20 de ani. La ora actuala, calatoresc o mare part din timp, fiind invitati la numeroase conferinte din intreaga lume, in calitate de vorbitori.

 

SUBIECT: Ce drum sa urmez? captiveaza prin stilul placut si clar, ajuta prin discutia deschisa si echilibrata si incurajeaza prin concluziile biblice si practice pe care le sugereaza, impunându-se ca o lectura instructiva si necesara pentru credinciosul devotat.

 

REZUMAT:

De-a lungul vietii, toti suntem nevoiti sa luam in mod constant decizii legate de calauzire. „Cu cine sa ne casatorim? Ce meserie sa ne alegem? E bine oare acum sa ne schimbam slujba sau sa ne mutam? La care biserica ar fi mai bine sa mergem? Care scoala e mai potrivita pentru copiii nostri? Ce misiuni, lucratori crestini sau cauze ar trebui sa sprijinim financiar?“ Gasirea voii lui Dumnezeu a fost dintotdeauna o chestiune arzatoare pentru crestini. Ea este cu atât mai pregnanta astazi, când miscarea carismatica a readus in discutie locul pe care il are rhema, cuvântul viu al lui Dumnezeu rostit astazi, in contrast cu logos-ul Scripturii.

Sotii Goldsmith abordeaza frontal si onest intrebarea: „Cum ne vorbeste Dumnezeu astazi?“ Inevitabil, ea da nastere la alte intrebari: „Care este locul si rolul Scripturii in calauzirea crestinului? Se limiteaza calauzirea divina la ceea ce gasim in Biblie sau Dumnezeu ne vorbeste si pe alte cai? Daca da, cum putem discerne vocea Lui de gândurile noastre sau chiar de influentele demonice? Care este raportul dintre pozitia individului si pozitia comunitatii, a bisericii din care face parte, când vine vorba de o decizie?“ Ei pleaca de la faptul ca implicarea lui Dumnezeu in viata noastra este o realitate, ca El ii calauzeste pe cei ce sunt ai Sai, lucru confirmat de naratiunile Scripturii si de experienta noastra. Iar punctul de plecare in gasirea voii divine trebuie sa fie descoperirea rolului si locului Scripturii - revelatia nu doar a voii lui Dumnezeu, ci si a caracterului si a planurilor Sale pentru noi. In acest cadru definit de revelatia obiectiva a voii lui Dumnezeu isi poate gasi locul revelatia subiectiva, calauzirea personala. In contextul delimitat de gândul lui Hristos, definit prin voia lui Dumnezeu, cea buna, placuta si desavârsita, si folosindu-ne de testul pacii interioare, ne putem intreba in ce fel ne vorbeste Dumnezeu prin semne, prin vedenii si vise sau prin profetii, cât si cum sa discernem ceea ce vine de la Dumnezeu de ceea ce are alta sursa de inspiratie. Inevitabil, calauzirea individuala trebuie corelata cu viata bisericii, cu locul si rolul comunitatii si al liderilor acesteia in aflarea voii lui Dumnezeu. Acesta si este urmatorul aspect pe care il abordeaza autorii, dupa care discuta importanta circumstantelor si a judecatii sanatoase in discernerea voii divine. Pe acelasi ton practic, ce caracterizeaza intreaga carte, ultimul capitol se ocupa de conditiile calauzirii - rugaciunea, smerenia, ascultarea si iertarea.

 

Mai multe informații
ISBN 978-973-88121-4-3
Editura Discipolul
Data aparitiei 07.09.2010
Numar de pagini 154
Tip coperta softcover
Autor Martin & Elizabeth Goldsmith
Dimensiune [mm] 105x175
Limba Nu
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol