Ce pot face cu vina mea

Descriere

Dr. Sproul a folosit adesea intrebarea „CE POT FACE CU VINA MEA?” pentru a-i confrunta pe necredincioșii care neaga nevoia lor de un Salvator. Deseori intrebarea invinge automultumirea pacatoasa, pentru ca sentimentele de vinovatie din cauza pacatului sunt generale. Necredinciosii ar putea ignora sentimentul de vinovatie, l-ar putea rationaliza sau desensibiliza, dar el este tot acolo. El scoate in evidenta faptul ca toti oamenii sunt in mod obiectiv vinovati inaintea lui Dumnezeu.


Deci, ce trebuie sa facem cu vina noastra? In aceasta brosura Dr. Sproul ne arata cum poate folosi Dumnezeu sentimentele noastre de vinovatie pentru a ne dezvalui adevarata noastra vina in ochii Lui. Apoi prescrie singurul remediu - iertarea pe care a oferit-o Dumnezeu prin Isus Cristos. Acest material ofera consiliere biblica pentru cei care aud acuzatiile constiintei personale.


Cuprins:
Vina si sentimentele de vina
Rezolvarea vinei
Iertarea 

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Ce pot face cu vina mea

Ce pot face cu vina mea
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Ce pot face cu vina mea

Dr. Sproul a folosit adesea intrebarea „CE POT FACE CU VINA MEA?” pentru a-i confrunta pe necredincioșii care neaga nevoia lor de un Salvator. Deseori intrebarea invinge automultumirea pacatoasa, pentru ca sentimentele de vinovatie din cauza pacatului sunt generale. Necredinciosii ar putea ignora sentimentul de vinovatie, l-ar putea rationaliza sau desensibiliza, dar el este tot acolo. El scoate in evidenta faptul ca toti oamenii sunt in mod obiectiv vinovati inaintea lui Dumnezeu. Deci, ce trebuie sa facem cu vina noastra? In aceasta brosura Dr. Sproul ne arata cum poate dolosi Dumnezeu sentimentele noastre de vinovatie pentru a ne dezvalui adevarata noastra vina in ochii Lui. Apoi prescrie singurul remediu - iertarea pe care a oferit-o Dumnezeu prin Isus Cristos. Acest material ofera consiliere biblica pentru cei care aud acuzatiile constiintei personale.

4,00 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

4,00 Lei
ISBN:
Nu
Editura:
Agape
Data aparitiei:
Numar de pagini:
54
Tip coperta:
brosata
Autor:
Dimensiune [mm]:
Nu
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Limba Romana