Comentarii biblice expozitive. 1, 2 Tesaloniceni

Descriere

John Stott ne invita sa descoperim in paginile epistolelor catre tesaloniceni o intreita comoara: inima unui Pavel autentic, nu doar a unui apostol in exercitiul functiunii, ci a omului care simte, reverbereaza emotional, se implica, ii pasa, sufera, se apara ii convinge. Astfel, gasim nu doar invataturi de urmat, ci si un model pastoral real, care poate inspira si imbarbata pe orice slujitor al bisericii. Apoi, gasim o biserica locala, cu framantarile si problemele ei. O biserica nascuta prin Evanghelie si chemata sa raspandeasca Evanghelia. O biserica ale carei probleme se rezolva prin intoarcearea la adevarurile Evangheliei si aplicarea lor tocmai in domeniile-problema. Si in fine, dar nu in ultimul rand, o biserica in asteptare intensa, fara a avea insa voie sa cada in expectativa. O biserica in timp si spatiu, dar totodata ancorata intr-un context teologic si escatologic. O biserica ale carei probleme specifice, „provinciale", isi gasesc rezolvarea in perspectiva universala a asteptarii Hristosului inviat si a evenimentelor din calendarul escatologic divin. John Stott a fost ordinat in Biserica Anglicana in 1945, dupa care a slujit in Biserica All Souls, Langham Place din Londra ca ajutor de paroh (1945-50), ca paroh (1950-75), iar din 1975 ca paroh emerit. A fost numit Capelan al Reginei (1959-1991) si Capelan Suplimentar in 1991. incepand cu anul 1970 John Stott face numeroase calatorii in alte tari, in special in Lumea a Treia, in calitate de vorbitor la seminarii pentru pastori si la conferinte studentesti. John Stott este fondatorul si presedintele onorific al Institutului pentru Crestinism din Londra. Dintre comentariile sale, in limba romana au aparut:2 Timotei, 1,2 Tesaloniceni, Predica de pe Munte, 1 Timotei si Tit.

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Comentarii biblice expozitive. 1, 2 Tesaloniceni

Comentarii biblice expozitive. 1, 2 Tesaloniceni
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Comentarii biblice expozitive. 1, 2 Tesaloniceni

John Stott ne invita sa descoperim in paginile epistolelor catre tesaloniceni o intreita comoara: inima unui Pavel autentic, nu doar a unui apostol in exercitiul functiunii, ci a omului care simte, reverbereaza emotional, se implica, ii pasa, sufera, se apara ii convinge. Astfel, gasim nu doar invataturi de urmat, ci si un model pastoral real, care poate inspira si imbarbata pe orice slujitor al bisericii.

Pret: 60,00 Lei

Special Price 45,00 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

Pret: 60,00 Lei

Special Price 45,00 Lei

ISBN:
978-973-9212-80-9
Editura:
Logos
Data aparitiei:
Numar de pagini:
258
Tip coperta:
hardcover
Autor:
Dimensiune [mm]:
235x165
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Nu