Dobandirea unei inimi intelepte

33,00 RON
Monedă
niciunul

 Incepem acest curs cu speranta ca ne va incuraja la o crestere semnificativa in asemanarea cu Isus Cristos. Speram ca, pe masura ce vom deveni tot mai asemanatoare Lui, vom putea mângâia, ajuta si incuraja si alte persoane aflate in acelasi proces. De aceea, acest curs va aborda mai intâi sfintirea personala.

În stoc
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 33 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

PREFATA

Incepem acest curs cu speranta ca ne va incuraja la o crestere semnificativa in asemanarea cu Isus Cristos. Speram ca, pe masura ce vom deveni tot mai asemanatoare Lui, vom putea mângâia, ajuta si incuraja si alte persoane aflate in acelasi proces. De aceea, acest curs va aborda mai intâi sfintirea personala.
Pentru a ajuta alte femei in mod eficient, trebuie in primul rând sa ne cercetam propria viata inaintea lui Dumnezeu. De dragul nostru si al altora, este esential sa intelegem ca Scriptura ne invata cine suntem noi cu adevarat in Cristos. Trebuie sa ne insusim aceasta invatatura, in timp ce analizam realitatile experientelor noastre trecute, prezente si viitoare in umblarea cu El. Daca incepem acest studiu accentuând identitatea noastra de fiice ale lui Dumnezeu, nascute din nou in Cristos, vom avea o temelie solida pentru toate discutiile ulterioare.
In al doilea rând, speram ca, din plinatatea propriei noastre relatii cu Tatal, ne vom dezvolta capacitatea de a ajuta persoanele din jur sa-si priveasca viata prin prisma Bibliei. Acest curs NU este menit si nici nu este suficient de adecvat pentru a ne pregati in vederea consilierii profesioniste. El nu poate raspunde tuturor intrebarilor si situatiilor noastre specifice, dar ne ofera un cadru solid si util pentru evaluarea lor. Acest curs este insa un studiu al teoriei si practicii de baza a consilierii - un punct de plecare. Scopul lui este de a incuraja crestinele evlavioase sa ajute mai eficient femeile din jurul lor. Prin disponibilitatea de a ajuta, ele vor adauga un plus de putere abundentelor resurse ale comunitatii crestine. Cele mai mari bogatii ale unei femei intelepte sunt cunoasterea temeinica a caracterului lui Dumnezeu si a Scripturii, precum si o inima sensibila si ascultatoare de Cuvântul Lui.

CUPRINS

Capitolul 1. Introducere 6

Intelegând cine suntem
Capitolul 2. Identitatea noastra in Cristos 19
Capitolul 3. Conceperea si degradarea 35
Capitolul 4. Setea inimii 58
Capitolul 5. Mintea 81
Capitolul 6. Vointa 99
Capitolul 7. Emotiile 121

Intelegând unde mergem
Capitolul 8. Fiecare viata are povestea ei 137
Capitolul 9. Resurse si obstacole 161
Capitolul 10. Perfectionarea deprinderilor 184
Concluzii 207
Vocabularul cursului 208

 

Mai multe informații
ISBN 978-973-88895-3-8
Editura E.B.E. Romania
Data aparitiei 8 iul. 2010
Numar de pagini 208
Tip coperta brosata
Dimensiune [mm] 210x295
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol