Doctrinele Bibliei. O prezentare sistematica a adevarului biblic. Vol. 1

Autor
John MacArthur, Richard Mayhue
85,00 RON
Monedă
niciunul

„Aceasta carte este rodul unei indelungate vieti de studiu si al sondarii intelepciunii acumulate timp de secole. Prin combinarea devotiunii fata de Scriptura cu dedicarea fata de doctrinele Bibliei, ea se adreseaza unei nevoi contemporane majore. Crezurile solide genereaza biserici solide. Cititorul nu trebuie sa fie de acord cu prestigiosii autori in privinta tuturor subiectelor ca sa fie recunoscator pentru un volum de o bogatie si importanta durabile.”

-- Iain H. Murray, Jonathan Edwards: A New Biography si Evangelical Holiness, Membru al Comitetului de conducere si fondator la Banner of Truth Trust

 

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 85 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

„Slujirea lui John MacArthur a avut un impact mondial. MacArthur si Mayhue prezinta intr-un mod clar doctrinele aflate la temelia unei lucrari care i-a influentat pe multi. Prin aceasta carte descoperim o lucrare zidita pe adevar, adevarul Cuvantului lui Dumnezeu si adevarul Evangheliei. O resursa minunata pentru studenti, pastori si profesori.”

-- Thomas R. Schreiner, profesor Catedra de Interpretare a Noului Testament si de Teologie Biblica, James Buchanan Harrison, The Southern Baptist Theological Seminary, Louisville, Kentucky

„Aceasta carte este rodul unei indelungate vieti de studiu si al sondarii intelepciunii acumulate timp de secole. Prin combinarea devotiunii fata de Scriptura cu dedicarea fata de doctrinele Bibliei, ea se adreseaza unei nevoi contemporane majore. Crezurile solide genereaza biserici solide. Cititorul nu trebuie sa fie de acord cu prestigiosii autori in privinta tuturor subiectelor ca sa fie recunoscator pentru un volum de o bogatie si importanta durabile.”

-- Iain H. Murray, Jonathan Edwards: A New Biography si Evangelical Holiness, Membru al Comitetului de conducere si fondator la Banner of Truth Trust

„Aceasta noua resursa este o prezentare bogata si convingatoare a fundamentelor teologice ale crestinismului, prin care cititorilor li se ofera o sistematizare accesibila, dar convingatoare a adevarului biblic. In timp ce ultimele vestigii ale influentei crestine din lumea apuseana se erodeaza, resurse manoase teologic, precum Doctrinele Bibliei, vor edifica si vor consolida Biserica in confruntarea cu opozitia inversunata a lumii.”

-- Albert Mohler Jr., rector si profesor Catedra de Teologie Crestina, „Joseph Emerson Brown” , The Southern Baptist Theological Seminary

„Este o delectare sa recomand din toata inima cartea Doctrinele Bibliei scrisa de John MacArthur si Richard Mayhue. Ea va fi apreciata pentru claritatea structurii si pentru maniera de prezentare a doctrinelor biblice. Pur si simplu este prea buna pentru a nu o avea.”

-- Walter C. Kaiser Jr., rector emerit si profesor emerit Catedra de Studiu al Vechiul Testament, „Colman M. Mockler”, Gordon-Conwell Theological Seminary

„Slujirea lui John MacArthur a accentuat intotdeauna predicarea – raspandirea adevarului lui Dumnezeu prin predicarea Cuvantului lui Dumnezeu. In tot acest timp, slujirea lui a fost intemeiata pe doctrine, care au fost extrase atent si consecvent din Biblie. Cele cateva mii de predici expozitive sunt o dovada a credinciosiei lui in munca de predicator; cartea Doctrinele Bibliei este o dovada a credinciosiei lui in munca de teolog. Imi doresc ca ambele sale activitati sa fie folosite spre a incuraja o noua generatie de predicatori-teologi sa-si consacre vietile inaltei chemari de a invata si a echipa Biserica lui Cristos.”

-- Tim Challies, blogger, Challies.com

Despre autori

John MacArthur (DD Talbot Theological Seminary) este pastor-invatator la Grace Community Church in Sun Valley, California, unde si-a inceput slujirea in anul 1969. John este si presedintele si invatatorul biblic al organizatiei Grace to You, o organizatie crestina mass-media si nonprofit al carei obiectiv este sa „Raspandeasca Adevarul lui Dumnezeu, Verset cu Verset” prin radio, carti, CD-uri, televiziune si internet. si presedinte al scolii care poarta numele The Master’s University and Seminary.

Richard Mayhue (ThD Grace Theological Seminary) a lucrat la The Master’s Seminary incepand cu anul 1989 pana in anul 2016 in calitate de decan, cercetator in teologie si prorector. A scris si editat mai mult de treizeci de carti.

VOLUMUL 1

Schita analitica

Lista de imnuri

Lista de tabele

Prefata

Abrevieri

Despre editorii generali

1. Introducere: Prolegomene

2. Cuvantul lui Dumnezeu: Bibliologie

3. Dumnezeu Tatal: Teologie propriu-zisa

4. Dumnezeu Fiul: Cristologie

Mai multe informații
ISBN 978-606-8247-94-6
Editura Faclia
Data aparitiei 22.03.2019
Numar de pagini 408
Tip coperta brosata
Autor John MacArthur, Richard Mayhue
Dimensiune [mm] 175 x 250
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...