Doliul: Regasirea sperantei

Descriere

Indiferent de circumstante, moartea cuiva ne zguduie din temelii. Pare un lucru atat de rau, si chiar este! Tanjim sa ne gasim echilibrul, dar nu stim unde sa-l cautam. Poate Dumnezeu sa ne ajute in clipele de durere profunda?


Cu multa compasiune si intelepciune biblica, Paul David Tripp ne invata cum sa gandim si cum sa actionam cand ne confruntam cu moartea cuiva drag. El ne aminteste ca avem un Mantuitor care ne cunoaste durerile, ne aude strigatul inimii si ne promite ca intr-o zi va sterge orice lacrima din ochii nostri.


Speranta si vindecarea le gasim in relatia noastra cu Domnul Isus, Cel care ne-a promis ca va pasi alaturi de noi prin valea umbrei mortii.


Paul David Tripp este presedinte al organizatiei nonprofit Paul Tripp Ministries, director executiv al Center for Pastoral Life and Care si autor renumit a numeroase carti de viata crestina.


„Este greu sa gasesti cuvinte care sa descrie cum se cuvine ceea ce experimentezi. Putine lucruri cu care ne confruntam sunt mai dificile decat moartea. Totusi, in intuneric poti vedea lumina cea mai stralucitoare a adevarului lui Dumnezeu. In moarte, experimentezi raul si prejudiciul pe care pacatul il provoaca, dar poti sa si celebrezi viata noua pe care o daruieste Mantuitorul nostru. In moarte, poti ajunge sa apreciezi prezenta constanta a lui Emanuel. Inima ta poate imbratisa speranta ca Dumnezeu iti va darui resursele ca sa treci cu bine prin situatia prin care El te conduce. Poti sa fii animat de dorinta de a-i ajuta pe altii. In cele din urma, in moarte poti celebra sfarsitul istoriei asa cum n-ai facut-o niciodata inainte. Moartea va diparea intr-o zi, iar acesta este motiv de bucurie!”

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Doliul: Regasirea sperantei

Doliul: Regasirea sperantei
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Doliul: Regasirea sperantei

Este greu sa gasesti cuvinte care sa descrie cum se cuvine ceea ce experimentezi. Putine lucruri cu care ne confruntam sunt mai dificile decat moartea. Totusi, in intuneric poti vedea lumina cea mai stralucitoare a adevarului lui Dumnezeu. In moarte, experimentezi raul si prejudiciul pe care pacatul il provoaca, dar poti sa si celebrezi viata noua pe care o daruieste Mantuitorul nostru.


In moarte, poti ajunge sa apreciezi prezenta constanta a lui Emanuel. Inima ta poate imbratisa speranta ca Dumnezeu iti va darui resursele ca sa treci cu bine prin situatia prin care El te conduce. Poti sa fii animat de dorinta de a-i ajuta pe altii. In cele din urma, in moarte poti celebra sfarsitul istoriei asa cum n-ai facut-o niciodata inainte. Moartea va diparea intr-o zi, iar acesta este motiv de bucurie!

8,00 Lei

Valabilitate: In stoc

8,00 Lei

Acest produs iti aduce 8 puncte de fidelitate.

More
Less
Adauga la Wishlist

Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.
ISBN:
978-606-8712-52-9
Editura:
Scriptum
Data aparitiei:
Numar de pagini:
20
Tip coperta:
softcover
Autor:
Dimensiune [mm]:
110X205
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Limba Romana