Drumul Calvarului

Autor
Roy Hession
18,00 RON
Monedă
niciunul

SUBIECT:

 Calea spre trezire spirituala si plinatatea Duhului Sfânt. Dr. Roy Hession este un evanghelist din Marea Britanie care a lucrat timp de mai multi ani în colaborare cu organizatia Cruciada Mondiala de Evanghelizare. El a ajuns cunoscut în lumea întreaga în special datorita cartii sale Drumul Calvarului, publicata pentru prima data în 1950. Dintre alte titluri cunoscute ale sale mentionam Fii plin acum si Am vrea sa-L vedem pe Isus.


Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
SKU
1205
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 18 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

AUTOR: Dr. Roy Hession este un evanghelist din Marea Britanie care a lucrat timp de mai multi ani in colaborare cu organizatia Cruciada Mondiala de Evanghelizare. El a ajuns cunoscut in lumea intreaga in special datorita cartii sale Drumul Calvarului, publicata pentru prima data in 1950. Dintre alte titluri cunoscute ale sale mentionam Fii plin acum si Am vrea sa-L vedem pe Isus.

 

SUBIECT: Calea spre trezire spirituala si plinatatea Duhului Sfant.

 

REZUMAT:

Drumul Calvarului ne invita sa gustam realitatea trezirii spirituale in viata de zi cu zi, o trezire spirituala definita nu atat ca experiente emotionale deosebite, cat mai ales ca umblare cu Dumnezeu, in lumina. Autorul ne sugereaza ca punctul de pornire il reprezinta zdrobirea, plecarea vointei noastre in fata voii lui Dumnezeu. Insa pentru a ne bucura de o viata de biruinta zdrobirea trebuie sa fie urmata de umplerea pana la revarsare de Duhul Sfant, pentru ca trezirea spirituala inseamna a fi plin de Duh in orice ceas si zi de zi. Dar aceasta umplere survine atunci cand venim cu pacatele noastre in fata Crucii, cand incetam sa ne mai ascundem sub o masca, cand invatam simplitatea umblarii pe Cale, cand intrupam umilinta si sfintenia Mielului. Aceasta trezire spirituala incepe de la cele mai apropiate relatii ale noastre, din camin, unde trebuie sa invatam ce inseamna sa iubesti cu adevarat. De aceea trebuie sa rezolvam mai intai „barna“ din ochiul nostru, inainte de a ne ocupa de „paiul“ celuilalt, trebuie sa fim dispusi sa slujim, sa fim robi nevrednici, sa gustam puterea sangelui acceptand zdrobirea noastra necurmata si curatirea prin sangele Mielului. Dar nu vom face acest lucru cata vreme vom tine sa ne aparam nevinovatia. Doar declarand dreptatea lui Dumnezeu in condamnarea pacatului nostru ne vom putea bucura de pacea adanca a inimii, iar partasia cu El si cu semenii nostri va fi reala si neintrerupta. Astfel vom trai in lumina si vom umbla inaintea Lui. Cartea se incheie cu un rezumat al mai multor interviuri luate autorului la 30 de ani dupa publicarea initiala a cartii, fiind discutata relevanta conceptelor prezentate in carte, la atatia ani dupa publicarea ei.

 

 

Mai multe informații
ISBN 978-973-87678-7-3
Editura Discipolul
Data aparitiei 07.09.2010
Numar de pagini 120
Tip coperta softcover
Autor Roy Hession
Dimensiune [mm] 105x175
Limba Nu
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDrumul Calvarului
Ratingul tău

Attachments

Gol