Eu sa ma iubesc pe mine?

Autor
Walter & Ingrid Trobisch
5,00 RON
Monedă
niciunul

Walter Trobisch ne ajuta sa facem distinctie intre iubirea de sine sanatoasa, care ne permite sa fim altruisti si cu adevarat umili si de care avem nevoie pentru a functiona corect in lume, si iubirea de sine bolnava, care ne transforma in indivizi egocentrici si aroganti. 'Eu sa ma iubesc pe mine?' si-a castigat o reputatie bine-meritata de lucrare clasica in care sunt ascunse comori de intelepciune si de viata. 


Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
SKU
1199
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 5 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Daca ar fi sa recunoastem, un numar foarte mare dintre noi, adanc in sinea noastra, nu ne placem. Sau, mai rau, chiar ne detestam uneori. Ganduri de genul: „Nu sunt bun de nimic!”, „Am incercat, dar mie nu-mi iasa.”, „Eu nu as reusi niciodata asa ceva!”, „Mi-as dori sa fiu altcineva.” ne trec de multe ori prin minte. Frecvent, asemenea ganduri si o asemenea atitudine fata de propria persoana ne sunt si mai puternic imprimate in minte de predicile de la biserica, in care suntem indemnati „sa ne lepadam” de noi insine, urandu-ne pe noi si iubindu-i pe ceilalti.

Walter Trobisch ne ajuta sa facem distinctie intre iubirea de sine sanatoasa, care ne permite sa fim altruisti si cu adevarat umili si de care avem nevoie pentru a functiona corect in lume, si iubirea de sine bolnava, care ne transforma in indivizi egocentrici si aroganti. El exploreaza legatura dintre lipsa iubirii de sine sanatoase si masturbare, alegerea gresita a profesiei si a partenerului de viata si incapacitatea de a-i iubi cu adevarat pe altii, dupa care ne indruma spre acceptarea propriei persoane si vindecarea dureroaselor rani interioare care ne impiedica sa ne iubim. 

O sectiune speciala este consacrata subiectului depresiei (tot mai frecventa astazi), cauzelor, manifestarilor, tratarii si prevenirii ei. Eu sa ma iubesc pe mine? si-a castigat o reputatie bine-meritata de lucrare clasica in care sunt ascunse comori de intelepciune si de viata. 

Cuprins

1. Ma iubesc pe mine insumi?

2. Consecintele lipsei iubirii de sine

3. Cum putem depasi depresia

Mai multe informații
ISBN 978-973-87678-2-2
Editura Discipolul
Data aparitiei 09.09.2010
Numar de pagini 96
Tip coperta softcover
Autor Walter & Ingrid Trobisch
Dimensiune [mm] 105x175
Limba Nu
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsEu sa ma iubesc pe mine?
Ratingul tău

Attachments

Gol