Evanghelia de astazi

Autor
Valter Chantry
5,00 RON
Monedă
niciunul

Niciodata n-au fost asa de multi misionari ca astazi; niciodata n-au incercat atitia crestini sa faca evanghelizare personala; niciodata n-au avut loc atitea conferinte, si totusi se vede pretutindeni cit de putin roditoare este vestirea de astazi a Evangheliei.

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 5 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Niciodata n-au fost asa de multi misionari ca astazi; niciodata n-au incercat atitia crestini sa faca evanghelizare personala; niciodata n-au avut loc atitea conferinte, si totusi se vede pretutindeni cit de putin roditoare este vestirea de astazi a Evangheliei. Autorul indica greseli decisive comise in acest domeniu. in primul rind, el numeste straduinta falsa pentru promovarea unei Evanghelii sociale si a unitatii crestinilor. De dragul acestei unitati, astazi se renunta deseori la adevarurile biblice. Legile lui Dumnezeu si pocainta sunt neglijate, afirmatiile privind siguranta salvarii sunt pervertite. Aceasta carte, scrisa cu forta, merge la inima problemei. Ea arata ca este necesara o proclamare clara si fara compromis a elementelor fundamentale ale credintei crestine pentru a reda Bisericii o vitalitate si o putere care va marca generatia noastra si-L va glorifica pe Dumnezeu. Autorul indica spre Cristos si spre felul Sau de a vesti Evanghelia. De la El trebuie sa invatam; numai atunci ne vom putea indeplini in mod corect insarcinarea.

Walter Chantry s-a nascut in 1938 in statul Pennsylvania, SUA, si a crescut in Biserica Prezbiteriana. A absolvit in 1963 Westminster Theological Seminary si de atunci a functionat ca pastor al bisericii Grace Baptist Church din orasul Carlisle. Este casatorit si are trei copii.

Mai multe informații
ISBN 973-9228-85-2
Editura Agape
Numar de pagini 58
Tip coperta Softcover
Autor Valter Chantry
Dimensiune [mm] 145 x 205
Limba Nu
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol