Fiicele Evei

Descriere

Tanjind dupa dragoste si dupa demnitate, patru generatii de femei sunt nevoite sa se confrunte cu deciziile pe care le-au luat -- si pe care mamele lor le-au luat inainte. Dar intreruperea ciclului care le-a prins in mreje zeci de ani se va dovedi mult mai anevoioasa decat si-au inchipuit vreodata...

Emma Bauer, in varsta de 80 de ani, a pastrat cu grija un secret neplacut vreme de mai bine de 50 de ani. Dar cand vede ca relatia de casnicie a nepoatei sale incepe sa se destrame, Emma isi da seama ca minciunile despre propria-i casnicie i-au inveninat pe cei pe care ii iubea cel mai mult. Poate oare s-o ajute pe nepoata ei sa scape de mostenirea unor alegeri gresite? Sau va duce secretul -- si inima ei franta -- cu ea in mormant?

Cu sinceritate si plina de compasiune, autoarea Lynn Austin tese o poveste fascinanta a patru femei care lasa o amintire de nesters -- luptele, crizele religioase si izbanzile lor.

LYNN AUSTIN a scris cateva lucrari de fictiune, inclusiv "Taramuri ascunse", "Locul femeii", precum si "Fiicele Evei", lucrare care a castigat premiul Silver Angel. In afara calitatilor ei de scriitoare, Lynn este cunoscuta, de asemenea, ca vorbitoare de exceptie la conferinte, in aziluri si la diferite evenimente in biserici si in scoli. Impreuna cu sotul ei locuieste in Illinois si are trei copii.

Ultimele Recenzii

Povestea a patru generatii de femei
by on
"Fiicele Evei", roman semnat Lynn Austin nu dezamageste cititorii! Fara a se angaja intr-un discurs condescendent, autoarea creeaza firul narativ din perspectiva credintei, indemnand la o relatie mai apropiata cu El si cu cei din jurul nostru.

Povestea acopera o perioada larga de timp, patru generatii de femei ascunzand un secret.Cartea incepe cu povestea Louisei si al lui Friedrich si cum Louise a fost obligata sa se marite si sa plece din Germania pe perioada razboiului. Unul dintre copiii ei, Emma, creste pastrand un secret pana in anii 1980 cand nepoata ei, Suzanne este curioasa sa afle adevarul. Propria fiica a Emmei, Grace vede cum mama ei a fost tratata si renunta la cariera pentru a avea grija de barbatul ei, Steven, fata lor Suzanne si caminul lor.Numai cand mariajul Suzannei este in pericol, Emma dezvaluie in sfarsit secretul fiicei ei Grace si nepoatei Suzanne, sperand ca aceasta din urma sa-si poata salva casnicia. Emma s-a framantat in toti acesti ani cu secretul ei ( un pacat) si nu s-a putut ierta pe ea insasi, a crezut ca fata ei Grace nu o va ierta si a crezut ca pana si Dumnezeu nu o va ierta. Suzanne a avut o dorinta de nestavilit de a afla adevarul despre familia ei si a spus ca "nimic nu are noima pana nu-l incluzi pe Dumnezeu in peisaj".

Romanul este foarte realist si situatiile din carte pot sa se intample in viata de zi cu zi. Personajele sunt aduse la viata prin intermediul abilitatii scriitoarei de a le face veridice, iar cititorilor li se prezinta o perspectiva completa asupra fiecarei generatii.

Scrie recenzia ta

Fiicele Evei

Fiicele Evei
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Fiicele Evei

Tanjind dupa dragoste si dupa demnitate, patru generatii de femei sunt nevoite sa se confrunte cu deciziile pe care le-au luat -- si pe care mamele lor le-au luat inainte. Dar intreruperea ciclului care le-a prins in mreje zeci de ani se va dovedi mult mai anevoioasa decat si-au inchipuit vreodata... Cu sinceritate si plina de compasiune, autoarea Lynn Austin tese o poveste fascinanta a patru femei care lasa o amintire de nesters -- luptele, crizele religioase si izbanzile lor.

41,00 Lei

Valabilitate: In stoc

41,00 Lei

Acest produs iti aduce 41 puncte de fidelitate.

More
Less
Adauga la Wishlist

Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.
ISBN:
978-973-8998-41-4
Editura:
Casa Cartii
Data aparitiei:
Numar de pagini:
544
Tip coperta:
Softcover
Autor:
Dimensiune [mm]:
135x205
Rasfoieste cartea:
Preview
Limba:
Nu