Hristos - marturia mea

Descriere

Trebuie sa ne intoarcem mereu privirea atenta spre trecut pentru a vedea bine cum sa mergem in prezent si spre a ne orienta binem ca sa nu ne ratacim in viitor. 
Pentru orice directie buna este nevoie de trei jaloane, Pentru orice orientare mantuitoare este nevoie de toti acesti trei timpi. Trebuie sa ne privim si noi mereu mai atenti si mai ascultatori istoria noastra. Un popor care isi uita sau isi leapada istoria sa este ca un popor pierdut. O familie care isi nesocoteste inaintasii sai este o familie condamnata la pieire. In curand vor fi robiti si zdrobiti de altii.
Poporul Oastei Domnului nu trebuie sa-si uite nici sa-si dispretuiasca niciodata istoria sa, ci sa si-o improspateze si sa si-o pretuiasca tot mai mult.
Aduceti-va aminte de zilele credintei voastre de la inceput, de luptele, de suferintele, de jertfelen de martirii, de biruintele voastre! - cum le spune Sfantul Pavel evreilor (Evrei 10, 32-34; 13, 7).
Cand recitesc aceste indemnuri, totdeauna ma simt impins puternic sa indrept ochii si inimile fratilor mei spre inceputurile minunate ale istoriei noastre, pe care mereu ma voi stradui sa le reamintesc urmasilor nostri si dupa ce n-am sa mai fiu.
Pana in veci.


Traian Dorz 

Ultimele Recenzii

Slavit sa fie Domnul!
by on
cea mai speciala carte... plina de trairi

Scrie recenzia ta

Hristos - marturia mea

Hristos - marturia mea
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Hristos - marturia mea

Scurtă şi sfântă povestire a vieţii mele sau Istoria unor cântări nemuritoare


Mi-am ales Calea lui Hristos chiar din clipa când mi s-a arătat prima dată această Cale. Am primit Adevărul Lui chiar în ziua când mi s-a vestit acest Adevăr. Şi mi-am predat Lui inima în întregime, chiar aşa cum mi s-a spus să-L iubesc pe Iisus – cu gândul cel mai sincer şi mai hotărât. Tot ce am întâlnit apoi în viaţa mea, eu am primit sau am respins numai în funcţie de această Cale, de acest Adevăr şi de această Iubire.
Poate că au fost şi în viaţa mea împrejurări când n-am putut vedea pentru o clipă totul limpede, dar acestea n-au ţinut decât puţin. După aceea totul s-a limpezit statornic şi mai frumos. Şi nimeni n-a regretat asta mai mult ca mine însumi, fiindcă am dorit ca toată mărturia vieţii mele să fie o laudă vrednică adusă scumpului meu Mântuitor Iisus Hristos, Salvatorul acestei vieţi. Şi am vrut ca lauda aceasta să fie o cântare nemuritoare adusă dragostei Lui şi Jertfei aduse de această dragoste pentru noi toţi. Şi pentru mine în primul rând.

45,00 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

45,00 Lei
ISBN:
9789737101563
Editura:
Oastea Domnului
Data aparitiei:
Numar de pagini:
576
Tip coperta:
softcover
Autor:
Dimensiune [mm]:
Nu
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Limba Romana