Hristos - marturia mea

Autor
Traian Dorz
35,00 RON
Monedă
niciunul

Scurta si sfanta povestire a vietii mele sau Istoria unor cantari nemuritoare

Mi-am ales Calea lui Hristos chiar din clipa cand mi s-a aratat prima data aceasta Cale. Am primit Adevarul Lui chiar in ziua cand mi s-a vestit acest Adevar. Si mi-am predat Lui inima in intregime, chiar asa cum mi s-a spus sa-L iubesc pe Iisus – cu gandul cel mai sincer si mai hotarat. Tot ce am intalnit apoi in viata mea, eu am primit sau am respins numai in functie de aceasta Cale, de acest Adevar si de aceasta Iubire.
Poate ca au fost si in viata mea imprejurari cand n-am putut vedea pentru o clipa totul limpede, dar acestea n-au tinut decat putin. Dupa aceea totul s-a limpezit statornic si mai frumos. Si nimeni n-a regretat asta mai mult ca mine insumi, fiindca am dorit ca toata marturia vietii mele sa fie o lauda vrednica adusa scumpului meu Mantuitor Iisus Hristos, Salvatorul acestei vieti. Si am vrut ca lauda aceasta sa fie o cantare nemuritoare adusa dragostei Lui si Jertfei aduse de aceasta dragoste pentru noi toti. Si pentru mine in primul rand.

 

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Trebuie sa ne intoarcem mereu privirea atenta spre trecut pentru a vedea bine cum sa mergem in prezent si spre a ne orienta binem ca sa nu ne ratacim in viitor. 
Pentru orice directie buna este nevoie de trei jaloane, Pentru orice orientare mantuitoare este nevoie de toti acesti trei timpi. Trebuie sa ne privim si noi mereu mai atenti si mai ascultatori istoria noastra. Un popor care isi uita sau isi leapada istoria sa este ca un popor pierdut. O familie care isi nesocoteste inaintasii sai este o familie condamnata la pieire. In curand vor fi robiti si zdrobiti de altii.
Poporul Oastei Domnului nu trebuie sa-si uite nici sa-si dispretuiasca niciodata istoria sa, ci sa si-o improspateze si sa si-o pretuiasca tot mai mult.
Aduceti-va aminte de zilele credintei voastre de la inceput, de luptele, de suferintele, de jertfelen de martirii, de biruintele voastre! - cum le spune Sfantul Pavel evreilor (Evrei 10, 32-34; 13, 7).
Cand recitesc aceste indemnuri, totdeauna ma simt impins puternic sa indrept ochii si inimile fratilor mei spre inceputurile minunate ale istoriei noastre, pe care mereu ma voi stradui sa le reamintesc urmasilor nostri si dupa ce n-am sa mai fiu.
Pana in veci.

Traian Dorz 

Mai multe informații
ISBN 9789737101563
Editura Oastea Domnului
Data aparitiei 07.03.2009
Numar de pagini 576
Tip coperta softcover
Autor Traian Dorz
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol