Categoria

 1. Pasti (37)
 2. 1 Iunie (122)
 3. Saptamana Familiei (45)
 4. Craciun (36)
 5. Absolvire (46)
 6. Adolescenti (137)
 7. Aniversarea casatoriei (38)
 8. Barbati (155)
 9. Bebelusi (7)
 10. Botez (66)
 11. Bunici (37)
 12. Cariera (68)
 13. Copii (272)
 14. Familie (132)
 15. Femei (189)
 16. Logodna (40)
 17. 1 & 8Martie (149)
 18. Nunta (42)
 19. Parinti (119)
 20. Pastori/Lideri (186)
 21. Profesori (126)
 22. Prietenie / Relatii de prietenie (19)
 23. Tineri (120)
 24. Valentine's Day (211)
 25. Ziua mamei (63)
 26. Zi de nastere (64)
 27. Ziua multumirii (24)

Autor

Editura

Material

Culoare

 1. Multicolor (5)
 2. Negru (2)
 3. Rosu (2)

Limba

 1. Limba Maghiara (6)
 2. Limba Romana (878)

Pret

 1. 0,00 Lei - 99,99 Lei (1472)
 2. 100,00 Lei - 199,99 Lei (15)
 3. 200,00 Lei si peste (1)

Idei pentru cadouri

Grid 
Lista 
 • Dupa ce in "Pledoarie pentru Cristos", Lee Stobel a cercetat, apeland la mijloacele de anchet ale unui reporter de investigatie, argumentele pro si contra istoricitatii si divinitatii lui Isus Cristos, in "Pledoarie pentru credinta crestina" autorul pune in discutie cateva dintre cele mai dificile intrebari ce stau in calea credintei multor contemporani de-ai nostri. Fostul jurnalist la Chicago Tribune intervieveaza opt teologi de frunte punandu-le intrebari dificile si adesea tulburatoare in legatura cu opt dintre principalele argumente pe care oamenii de azi le invoca adesea pentru a-si justifica neincrederea sau neaderarea la credinta crestina: daca exista Dumnezeu, de ce exista atata rau in lumea noastra? De ce a ingaduit Dumnezeu ca nevinovatii sa sufere si adesea sa sfarseasca printr-o moarte violenta? Daca viata a aparut pe pamant prin procese evolutive naturale, ce rol Ii mai revine lui Dumnezeu in crearea lumii si a vietii? Oare nu este o jignire la adresa celorlalte religii a afirma ca Isus este singura cale spre mantuire? Daca sunt crestin, este oare legitim sa mai fiu framantat uneori de indoieli? Prin structura de interviu si prin apelul la experienta de viata a persoanelor intervievate, care ne permit sa intrevedem o parte din zbuciumul lor sufletesc si din lupta adesea inclestata cu propria necredinta, autorul creeaza un text foarte actual, antrenant si motivator pentru fiecare.

  30,00 Lei
 • Pubertatea pe intelesul tuturor Ti s-a schimbat vocea? Dintr-odata a inceput sa-ti creasca par peste tot? Hormonii au luat o razna si nu stii cum sa ii tii sub control? Sentimente, sexualitate, relatii, despartiri, stres, examene, droguri, alcool, responsabilitati noi – te framanta o multime de intrebari despre toate acestea? Nu ti face griji! Cartea asta a fost scrisa special pentru tine.

  32,00 Lei
 • Este mult mai usor sa MODELEZI UN COPIL decat sa SCHIMBI UN ADULT! A fi parinte este dificil si viata de azi este foarte agitata. Poate ca ti se pare ca a crea o mentalitate a imparatiei in caminul tau este prea greu pentru tine. Insa, daca incepi cu lucruri marunte si daca incepi azi, poti avea beneficii care vor dura intreaga viata!

  29,00 Lei
 • Poezii din Colectia „Cantari Nemuritoare nr. 1” editia a II-a Tot ce ti-am scris aici cu lacrimi e adevar curat si greu, marturist pe constiinta in Numele lui Dumnezeu. Nu-mi lepădati nicio frantura din tot ce-ti spun acum si scriu, ca tot ce nu-ntelegeti astazi veti intelege mai tarziu.

  12,00 Lei
 • Poezii din Colectia „Cantari Nemuritoare nr. 4” editia a II-a Faclie pentru pasii mei lumina pe-a mea cale si candela in noapte mi-e Cuvintul Cartii Tale. Ajuta-mi Doamne zi de zi neclatinat sa-Ti pot pazi cu dragoste pin-la mormint Cuvintul Tau Cel Sfint. Putere-n rugaciunea mea alinu-n plins fierbinte si scutul meu e-n lupta grea Cuvintul Cartii Sfinte. Inflacarare-n glasul meu credintei mele zale iubirii mele-i foc mereu Cuvintul Cartii Tale. Nadejde dulce-n moartea mea rasplata mea nainte si pacea vesnic voi avea Cuvintul Cartii Sfinte.

  10,00 Lei
 • Scopul acestei lucrari este sa ne ofere o prezentare istorica a baptistilor calvinisti din Anglia incepand cu anul mortii lui John Gill, 1771, si pana in vremea lui Charles Haddon Spurgeon, 1892. Prezentul volum se ocupa nu doar de personalitatile bine-cunoscute ale acestei comunitati istorice - teologi giganti precum John Gill, Andrew Fuller, William Gadsby si Charles Spurgeon - ci si de oameni duhovnicesti mai putin cunoscuti - cum ar fi compozitorul de imnuri crestine Benjamin Beddome, excentricul John Collett Ryland, Abraham Booth si John Stevens. O cercetare profunda si extinsa a scrierilor acestor oameni i-a oferit dr. Robert Oliver o intelegere bine fundamentata a perspectivelor teologice ale acestor oameni.

  65,00 Lei
 • Poezii din Colectia „Cantari Nemuritoare nr. 2”editia a II-a Cantari indepartate este o colectie de poezii revazute din Cantari de PaceUn cantec de IubireCantari Indepartate siCantarile Intoarcerii(1940-1945)

  12,00 Lei
 • „Dumnezeu imi cunoaste destinul”, apare ca o continuare fireasca a primelor doua: Dumnezeu imi cunoaste masura si Dumnezeu imi cunoaste cararea.Cartea aceasta contine cinci sectiuni distincte:- sapte capitole scrise de Silvia, ramase nepublicate pana acum;- continutul blogului „Mama Lila” (2008-2009), intretinut de Silvia, ca o cronica a bolii pe care a parcurs-o;- cateva extrase din jrunalul de calatorie, scrise de Daniela si Daniel Branzei, care au fost impreuna cu Silvia in Australia;- continutul blogului „Mama Lila” (2013);- amintiri despre Silvia.Prin aparitia acestei carti, Silvia Tarniceriu isi continua aventura printre noi.

  30,00 Lei
 • Urmarirea Lui Dumnezeu in situatii extrem de neconventionale si cu totul neasteptate. Viata spirituala a devenit o chestiune atat de normativa! O semipreparam, apoi o duplicam, dupa care o producem in masa, insistam asupra ei si ne laudam in privinta ei. Facem din ea o formula. Pe scurt, avem tendinta sa-L vedem pe Dumnezeu dintr-o perspectiva atat de ingusta! Il inchidem intr-o cutie si Il compartimentam in treizeci de minute in fiecare dimineata. Ceea ce asteapta Dumnezeu insa este sa ne dam seama ca El este interesat de noi si patrunde in fiecare particica a vietii noastre... numai de am lua seama! El poate fi gasit in cele mai mici detalii ale vietii noastre, dar uneori uitam complet de asta. Nancy Ortberg te invita sa renunti la abordarea insipida si artificiala a crestinismului si sa descoperi in slalomul tau prin viata puterea harului lui Dumnezeu, care este adesea neasteptata si uneori tulburatoare, dar intotdeauna extraordinara. Vei ajunge sa-L vezi pe Dumnezeu in locuri in care niciodata n-ai fi visat sa Il cauti si vei experimenta credinta la un nivel mai profund decat ti-ai imaginat vreodata ca ar fi posibil!

  32,00 Lei
 • Aceasta carte este ghidul tau in anii adolescentei! Indrazneste sa afli totul despre tine! Cartea de fata te ajuta sa te descoperi, sa raspunzi la tot felul de intrebari sensibile despre propriul corp si despre propriile trairi si sa formulezi probleme pe care nu stiai cum sa le exprimi. Tine-o langa tine! E ca o busola cu ajutorul careia vei naviga in siguranta pe apele involburate ale adolescentei.

  32,00 Lei
Grid 
Lista