Poate fi dragostea pacat?

Descriere

Bunastarea si un mod de viata egoist si nebiblic au facut ca multi crestini tineri sa devina niste amatori de placeri in toate domeniile, astfel ca s-a ajuns la un crestinism care nu mai este nici demn de incredere, nici provocator.

In aceasta carte se arata ca noi trebuie sa ne verificam si sa ne orientam stilul de viata in domeniile dragostei si sexualitatii nu dupa un curent al epocii sau dupa cunostiintele psihologilor, ci dupa standardele neschimbate ale Bibliei.

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Poate fi dragostea pacat?

Poate fi dragostea pacat?
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Poate fi dragostea pacat?

Bunastarea si un mod de viata egoist si nebiblic au facut ca multi crestini tineri sa devina niste amatori de placeri in toate domeniile, astfel ca s-a ajuns la un crestinism care nu mai este nici demn de incredere, nici provocator. In aceasta carte se arata ca noi trebuie sa ne verificam si sa ne orientam stilul de viata in domeniile dragostei si sexualitatii nu dupa un curent al epocii sau dupa cunostiintele psihologilor, ci dupa standardele neschimbate ale Bibliei.

7,00 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

7,00 Lei
ISBN:
978-973-9228-45-3
Editura:
Agape
Data aparitiei:
Numar de pagini:
88
Tip coperta:
softcover
Autor:
Dimensiune [mm]:
145x200
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Nu