Tabara Regala

Descriere

Captivant, divers si motivator, „Tabara regala” le asigura copiilor momente unice in prezenta adevarului lui Dumnezeu si ii conduce spre transformare. Un programcomplet, energizant destinat Scolii duminicale pentru copii. Programul este conceput pentru trei categorii de varsta 4-6 ani, 7-9 ani si 10-12 ani si apare de trei ori pe an. Fiecare set trimestrial cuprinde 10 lectii biblice menite sa-I ajute pe copii sa faca primii pasi in descoperirea Adevarului.


”Acest material a fost pregatit pentru o tabara interconfesionala - cu scopul ca si alte biserici sa doreasca sa organizeze o astfel de tabara - din acest motiv, unele detalii pot parea particulare. Nu toate locurile de tabara au aceleasi caracteristici si s-ar putea sa nu existe posibilitatea aceleiasi incadrari in timp. Pot diferi chiar si scopurile stabilite ale lectiilor. Dumnezeu pe noi ne-a calauzit in aceasta directie. Ne-am dori ca toti cei care vor lucra pe baza acestui material sa-l poata adapta luand in considerare calauzirea Domnului si modificand detaliile necesare potrivit imprejurarilor si mai ales potrivit grupei de copii. Ma rog ca binecuvantarea Domnului sa fie peste orice copil de rege care participa la tabara si peste orice coleg care ia parte la aceasta lucrare! Sa gasiti bucurie atat in pregatiri cat si in realizarea taberei! Daca in acest timp puteti sa va transformati copiii, binecuvantarea nu va intarzia, deoarece: Sufletul binefacator va fi saturat, si cel ce uda pe altii va fi udat si el - Prov. 11:25” Prekopa Erna

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Tabara Regala

Tabara Regala
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Tabara Regala

Relatiile noastre studiind viata lui Daniel


Pentru prescolari, scolari mici si adolescenti


Tabara regala este un program destinat invatatorilor preocupati de transformarea copiilor lor in oameni de caracter. Imbracati in straie imparatesti copiii invata cum sa se relationeze la cei din jur, la dusmani si la toti cei carora le datoreaza respect. Toate acestea sunt analizate din perspectiva Bibliei, privind la viata lui Daniel si incercand sa recunoasca prin experiente proprii care este cea mai corecta modalitate de construire si de mentinere a relatiilor.
Programul acopera o saptamana de vacanta, cuprinzand lectii prezentate creativ, jocuri si activitati structurate pe trei categorii de varsta. Materialul poate fi usor adaptat pentru o tabara de pana la 200 de copii si 60 de invatatori, impartiti pe grupe.


 

42,00 Lei

Valabilitate: In stoc

42,00 Lei

Acest produs iti aduce 42 puncte de fidelitate.

More
Less
Adauga la Wishlist

Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.
ISBN:
978-973-88862-9-2
Editura:
Fundatia EGM
Data aparitiei:
Numar de pagini:
75
Tip coperta:
soft cover
Autor:
Dimensiune [mm]:
210x290
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Limba Romana