Imblanzirea tigrului (editia 2 revizuita)

Autor
43,00 RON
Monedă
Peste 190 bucati cumparate.
Rating:
100 % of 100
niciunul

Din adancurile iadului pe inaltimile gloriei

O remarcabila poveste adevarata a unui campion mondial de Kung Fu

 Tony Anthony nu cunostea frica. Triplu campion mondial de Kung Fu, el era sigur de sine, puternic si la varful piramidei artei sale. Aceasta istorisire plina de actiune, captivanta si adesea infioratoare, reprezinta povestea adevarata a lui Tony. Invecinandu-se uneori cu fantezia si fictiunea, desi cat se poate de reala, aceasta remarcabila carte este aproape de necrezut. Tony ajunge in Inchisoarea Centrala notorie din Nicosia. Acolo, in adancurile unui iad zilnic, totul putea fi pierdut, daca nu l-ar fi vizitat un strain...

În stoc
  • Cumpără 10 buc cu 39,56 RON /buc și economisești  8%
  • Cumpără 50 buc cu 33,11 RON /buc și economisești  23%
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 43 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Din adancurile iadului pe inaltimile gloriei

O remarcabila poveste adevarata a unui campion mondial de Kung Fu

 

Tony Anthony nu cunostea frica. Triplu campion mondial de Kung Fu, el era sigur de sine, puternic si la varful piramidei artei sale. Il astepta o cariera extraordinara. Fiind cooptat in elita garzilor de corp, el calatoreste in intreaga lume, protejandu-i pe cei mai bogati, mai puternici si mai influenti oameni din lume.
Aceasta istorisire plina de actiune, captivanta si adesea infioratoare, reprezinta povestea adevarata a lui Tony. Invecinandu-se uneori cu fantezia si fictiunea, desi cat se poate de reala, aceasta remarcabila carte este aproape de necrezut. Cu o perspectiva fascinanta asupra artelor martiale chineze, cu fiorul pe care-l da adrenalina in viata pe muchie de cutit a bodyguardului, ea povesteste tragedia personala care l-a transformat pe „un ucenic al iluminarii“ intr-un om violent, insetat de sange.
Tony ajunge in Inchisoarea Centrala notorie din Nicosia. Acolo, in adancurile unui iad zilnic, totul putea fi pierdut, daca nu l-ar fi vizitat un strain...

Despre autor
Tony Anthony a cunoscut adancimile iadului unei vieti tulburatoare si pline de evenimente nefaste, care l-au impins intr-o stare disperata si, in final, intr-o inchisoare mizera din Cipru. Aici, insa, a avut ocazia de a-L cunoaste pe Dumnezeu ca Dumnezeul celei de-a doua sanse si, treptat, a invatat sa urce pe inaltimile gloriei, spre o cauza nespus mai buna.
In prezent, Tony Anthony este casatorit cu Sara. Ei locuiesc in Essex, Marea Britanie, impreuna cu cei doi fii ai lor, Ethan si Jacob.

Detalii despre editia a doua
Aceasta carte prezinta marturia lui Tony Antony, relatata intr-un mod de-a dreptul cutremurator. Avand in vedere ca unele situatii prezentate ar fi putut aduce atingere autorului, familiei sale si persoanelor cu care acesta a venit la un moment dat in contact, numele anumitor personaje, locuri sau institutii au fost modificate, precum si detalii si dialoguri ale unor conversatii. 

Volumul de fata este o revizuire a cartii cu acelasi titlu, aparuta anterior la editura Scriptum. Spre deosebire de cea dintai editie, aceasta aduce un plus de informatie, la care autorul a avut acces doar ulterior, dupa moartea tatalui sau, cand a avut prilejul sa se apropie mai mult de mama lui si de la care a aflat detalii importante cu privire la trecutul familiei sale.
Autorul sustine autenticitatea relatarii, punand la dispozitia celor interesati documente oficiale, referinte, filmari si site-uri web, mentionate la sfarsitul cartii, dar care nu au putut fi introduse in aceasta editie tiparita.

Mai multe informații
ISBN 9786068712369
Editura Scriptum
Data aparitiei 26 ian. 2017
Numar de pagini 250
Tip coperta softcover
Autor Tony Anthony
Dimensiune [mm] 145X205
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...
CUMPARAT DESEORI IMPREUNA CU...