In garda: cum sa-ti aperi credinta cu argumente logice si precise

Autor
William L. Craig
50,00 RON
Monedă
niciunul

Lucrarea de fata cuprinde diagrame, casete si argumente schematizate menite sa faciliteze lectura si sa faca mai simpla intelegerea si asimilarea informatiei. Insa scopul major al acestei lucrari este sa le ofere crestinilor temeiuri ferme pentru propria lor credinta si resursele intelectuale necesare ca sa si-o apere.


Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
SKU
8309
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 50 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Lucrarea de fata cuprinde diagrame, casete si argumente schematizate menite sa faciliteze lectura si sa faca mai simpla intelegerea si asimilarea informatiei. Insa scopul major al acestei lucrari este sa le ofere crestinilor temeiuri ferme pentru propria lor credinta si resursele intelectuale necesare ca sa si-o apere. In stilul sau antrenant, William Lane Craig prezinta patru argumente in favoarea existentei lui Dumnezeu, apara istoricitatea afirmatiilor lui Isus si a invierii Lui, abordeaza problema suferintei si arata de ce relativismul religios este inoperant. In miezul acestui demers, autorul isi deapana totodata parcursul chemarii personale in viata de credinta.
Craig ne ofera un manual general destinat sa-i invete pe credinciosi cum sa-si apere credinta.

Cartea isi propune sa le ofere cititorilor instrumentele de care au nevoie ca sa se angajeze in discutii asumate si sa faca uz de argumente clare si echilibrate. Cititorii vor descoperi aici nu doar ce anume cred, ci si de ce cred si felul in care apararea adevarului poate schimba destine vesnice.Lucrarea de fata cuprinde diagrame, casete si argumente schematizate menite sa faciliteze lectura si sa faca mai simpla întelegerea si asimilarea informatiei.

Însa scopul major al acestei lucrari este sa le ofere crestinilor temeiuri ferme pentru propria lor credinta si resursele intelectuale necesare ca sa si-o apere. În stilul sau antrenant, William Lane Craig prezinta patru argumente în favoarea existentei lui Dumnezeu, apara istoricitatea afirmatiilor lui Isus si a învierii Lui, abordeaza problema suferintei si arata de ce relativismul religios este inoperant. În miezul acestui demers, autorul îsi deapana totodata parcursul chemarii personale în viata de credinta.

Mai multe informații
ISBN 9786067321654
Editura Casa Cartii
Data aparitiei 31.07.2020
Numar de pagini 296
Tip coperta paperback
Autor William L. Craig
Dimensiune [mm] 150 x 230
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIn garda: cum sa-ti aperi credinta cu argumente logice si precise
Ratingul tău

Attachments

Gol

CUMPARAT DESEORI IMPREUNA CU..