In vremea distantarii

Descriere

In vremea distantarii este un raspuns firesc la framantarile care au devenit nu doar comune, ci si presante pentru multi dintre noi in doar cateva saptamani. Cei 20 de autori romani si straini, dintre care 10 cadre universitare, cu specializari in domeniul medicinei, psihologiei, comunicarii, sociologiei, filosofiei, teologiei, dreptului, economiei sau tehnologiei informatiei, raspund prin prisma specializarii si experientei lor la cele mai importante si relevante intrebari (mai jos o selectie din acestea) in contextul crizei generate de pandemia COVID-19.Colectia celor 32 de articole, editata de Norel Iacob, redactorul-sef al revistei Semnele timpului, ofera informatie de cea mai buna calitate, sintetizata in raspunsuri succinte, dar edificatoare. Tonul general al cartii este tonic si, in acelasi timp, realist si responsabil. Departe de a fi o carte tehnica, volumul ofera pasaje de mare sensibilitate, inspiratoare, care vorbesc despre abordarea empatica si umanizanta, caracteristica volumului.

Preocuparile spirituale si existentiale aduse in prim-plan de criza noului coronavirus devin centrul atentiei in ultima si cea mai consistenta sectiune a cartii. In asamblu, volumul este un ghid - minimal si necesar -, o sursa de orientare si echilibru intr-un moment in care criza ne-a facut sa ne recunoastem vulnerabilitatile mult mai usor si sa cautam sustinere si ajutor.

Din intrebarile care ne preocupa in vremea distantarii:
Cum ne putem pregati pt eventuala imbolnavire de COVID-19?
Cum stiu daca sunt infectat cu noul coronavirus sau am raceala/gripa?
Ce risc am sa dezvolt o forma grava a bolii?
Ce inseamna o reactie echilibrata in fata riscului?
Ce facem cu anxietatea?
Cum ne aparam de pseudo-stiri si de panica?
Cum recunosti o conspiratie in vreme de pandemie?
Marile intrebari: De ce se intampla? De ce mie?
Ce spune Biblia despre bolile contagioase?
Pentru ce sa ne rugam in timp de criza?
Ce legatura au pandemiile cu sfarsitul lumii?
Ce ne-ar putea consola teribila frica de moarte?

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

In vremea distantarii

In vremea distantarii
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

In vremea distantarii

In vremea distantarii este un raspuns firesc la framantarile care au devenit nu doar comune, ci si presante pentru multi dintre noi in doar cateva saptamani. Cei 20 de autori romani si straini, dintre care 10 cadre universitare, cu specializari in domeniul medicinei, psihologiei, comunicarii, sociologiei, filosofiei, teologiei, dreptului, economiei sau tehnologiei informatiei, raspund prin prisma specializarii si experientei lor la cele mai importante si relevante intrebari (mai jos o selectie din acestea) in contextul crizei generate de pandemia COVID-19.

15,00 Lei

Valabilitate: In stoc

15,00 Lei

Acest produs iti aduce 15 puncte de fidelitate.

More
Less
Adauga la Wishlist

Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.
ISBN:
Nu
Editura:
Viata si Sanatate
Data aparitiei:
Numar de pagini:
192
Tip coperta:
brosata
Autor:
Dimensiune [mm]:
155x230
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Limba Romana