Isus intre alti dumnezei

Descriere

Intr-o lume cu atatea religii, de ce Isus? 

Traim intr-o vreme cand oricine poate crede orice, atata vreme cat nu pretinde ca numai credinta lui este adevarata. In numele tolerantei, cultura noastra postmoderna imbratiseaza totul, de la misticismul antic la spiritualitatea New Age. Dar, subliniaza Ravi Zacharias, acceptarea aceasta neconditionata a oricarei forme de spiritualitate este absurda. 
"Isus intre alti dumnezei" raspunde la intrebarile cele mai importante in legatura cu crestinismul, ca de exemplu: 
> Oare nu toate religiile sunt la fel in esenta lor? 
> A fost Isus intr-adevar cine a pretins ca este? 
> Poate cineva sa studieze viata lui Cristos si sa demonstreze concludent ca El a fost si este calea, adevarul si viata? 
In fiecare dintre capitolele acestei carti, Ravi Zacharias trateaza cate o pretentie la unicitate pe care a facut-o Isus, pe care apoi o discuta cu multa forta si convingere, in contrast cu invataturile si faptele fondatorilor islamului, hinduismului si budismului. Pe langa informatiile de inalta tinuta intelectuala, autorul ne impartaseste din experienta lui de viata, prezentandu-ne drumul parcurs de el insusi de la disperare si insignifianta la descoperirea ca Isus este cine a spus El ca este. 

In "Isus intre alti dumnezei", Ravi Zacharias dovedeste ca este unul din apologetii cei mai dotati din punct de vedere intelectual si sensibili din punct de vedere spiritual pe care ii are la ora actuala credinta crestina. Zacharias face sa prinda viata sub ochii nottri puterea unica din afirmatiile lui Isus despre Sine insusi si despre relevanta mesajului Sau pentru conditia omului de azi." 

-- David Aikman, autor al cartii Great Souls. 

Ravi Zacharias vorbeste cu regularitate in universitati - cele mai notabile dintre ele fiind, desigur, Harvard, Princeton si Cambridge. Dr. Zacharias este un bun cunoscator al religiilor comparate, al sectelor si al filozofiei. A scris mai multe carti de mare succes, intre care mentionam: "Poate omul sa traiasca fara Dumnezeu?", "Strigatele inimii" si "Izbaveste-ne de rau". E de asemenea presedintele organizatiei Ravi Zacharias International Ministries, cu sediul la Atlanta, Georgia, si are o emisiune radiofonica proprie, intitulata Let My People Think. Impreuna cu sotia sa, Margie, au trei copii: Sarah, Naomi si Nathan. 

CUPRINS 

Multumiri 
Introducere 

1. Depasirea unui zid masiv 
2. Adresa: o casa cereasca 
3. Anatomia credintei si cautarea dupa ratiune 
4. Hrana pentru suflet 
5. Este Dumnezeu sursa suferintei mele? 
6. Cand Dumnezeu a tacut 
7. Exista un Gradinar? 

Note

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Isus intre alti dumnezei

Isus intre alti dumnezei
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Isus intre alti dumnezei

Intr-o lume cu atatea religii, de ce Isus? Traim intr-o vreme cand oricine poate crede orice, atata vreme cat nu pretinde ca numai credinta lui este adevarata. In numele tolerantei, cultura noastra postmoderna imbratiseaza totul, de la misticismul antic la spiritualitatea New Age. Dar, subliniaza Ravi Zacharias, acceptarea aceasta neconditionata a oricarei forme de spiritualitate este absurda. 

30,00 Lei

Valabilitate: In stoc

30,00 Lei

Acest produs iti aduce 30 puncte de fidelitate.

More
Less
Adauga la Wishlist

Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.
ISBN:
978-973-1990-10-1
Editura:
Cartea Crestina
Data aparitiei:
Numar de pagini:
213
Tip coperta:
27
Autor:
Dimensiune [mm]:
145x205
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Nu