Lacrima rascumpararii - Poezii

Autor
Gligor Emilia
30,00 RON
Monedă
niciunul

"Lacrima rascumpararii", cu un total de 98 de poezii deosebite, este cel de-al doilea volum al Emiliei Gligor primul fiind Comori deschise.

În stoc
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

"Lacrima rascumpararii", cu un total de 98 de poezii deosebite, este cel de-al doilea volum al Emiliei Gligor primul fiind Comori deschise.

Cred ca nu as fi inteles niciodata cu adevarat iubirea, daca Cel Preainalt nu alegea sa vina printre muritori. Cu o smerenie adanca a luat trup de om, ce urma sa si duca planul salvator la o deplina implinire, orchestrat in detaliu de Dumnezeu. Avea sa schimbe cursul vietii omenesti, sa restabileasca pierduta armonie intre Cer si pamant, intre Dumnezeu si om, intre Olar si lut, intre Creator si-a Sa lucrare, sa rupa blestemul mortii vesnice si sa rascumpere odata pentru totdeauna pe acel ce era plamadit dupa Chipul Sau, insa datorita pacatului a ajuns instrainat de Dumnezeu. Acea dragoste coplesitoare, pura, cu esenta divina, aducea hotararea Celui Vesnic sa aleaga drumul printre noi. Noi, cei atat de vremelnici, murdariti si sfasiati de pacat, noi cei ce eram captivi in lanturile plumbuite ale neputintelor noastre, noi cei dedati la moarte avand o sentinta definitiva, pentru noi cei nevrednici, s-a gasit Unul Vrednic, sa ia intreaga vina a pacatului nostru, asupra Lui. Astfel prin Isus Hristos, Mielul neprihanit, a rasarit Lumina, oferindu-ni-se sansa de-a trai bucuria rascumpararii. Prin moartea Sa, a fost cu putinta sa se faca reabilitarea fiintei noastre zdrobite, ce era supusa biciului necrutator al pacatului. El si-a aratat profund iubirea fata de fiecare dintre noi, fara exceptie si ceea ce doreste este sa ajungem la potentialul nostru cel mai inalt asa cum L-a stabilit de la inceput. Dumnezeu vrea sa experimentam acea cunoastere a caracterului Sau si apoi sa dobandim bucuria dorintei de-a Ii urma exemplul.

„Caci harul lui Dumnezeu, care aduce mantuire pentru toti oamenii, a fost aratat si ne invata s-o rupem cu paganatatea si cu poftele lumesti si sa traim in veacul de acum cu cumpatare, dreptate si evlavie, asteptand fericita noastra nadejde si aratarea slavei marelui nostru Dumnezeu si Mantuitor, Isus Hristos." (Tit 2:11-13)

Exemplul dragostei Lui, ne indeamna si pe noi la sacrificiu si chiar daca acest drum nu pare atat de accesibil sau facil, prin credinta puternic ancorata in Dumnezeu, vom avea biruinta si vom transmite mai departe din mireasma dragostei Sale. Astfel, cel care a primit acest dar al iubirii prin rascumparare, iertat si cu sufletul mantuit, va cauta negresit sa-l faca de cunoscut si altora, ca si ei sa ajunga la cunostinta harului Sau, implicandu-se astfel la largirea Imparatiei lui Dumnezeu.

 

Mai multe informații
ISBN 9786069560976
Editura Isaharus
Data aparitiei 28 aug. 2023
Numar de pagini 183
Tip coperta Paperback
Autor Gligor Emilia
Dimensiune [mm] 145 x 205
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...