Leac pentru sufletele vatamate

Descriere

Se spune ca „timpul vindeca orice rana“, dar adevarul este ca unele rani pot fi ingropate, ignorate sau chiar negate, insa nu neaparat vindecate. Si, in ciuda multor voci care sustin contrariul, nici chiar o viata crestina devotata sau practicarea sarguincioasa a disciplinelor spirituale nu aduce automat vindecarea tuturor ranilor sufletului. Dr. Seamands ne ajuta sa intelegem de ce unele suferinte nu se vindeca la fel de usor ca altele, chinurile pe care ni le provoaca vina si neiertarea, caracterul distructiv si diabolic de inselator al autosubestimarii, masca hidoasa si sclavia crunta a perfectionismului, fata adevarata si cea falsa a depresiei, precum si calea spre vindecare pentru fiecare din aceste boli ale sufletului. Leac pentru sufletele vatamate, publicata initial in 1981 si tiparita de atunci in peste 15 limbi, a ajutat sute de mii de cititori din intreaga lume sa se confrunte cinstit si cu sorti de izbanda cu durerile ascunse in suflet. Autorul, dr. David Seamands, discuta lucrurile onest, pe un ton realist, sub lupa Scripturii. El reuseste sa lumineze drumul spre vindecare, ajutandu-ne chiar sa speram in transformarea noastra din suferinzi, in ajutoare tamaduite. Scrisa cu priceperea specialistului, caldura si grija cuceritoare a pastorului si umilinta si realismul omului constient ca este asemenea noua, tuturor, unul care se lupta cu ranile si stafiile trecutului, cartea aduce sufletului vatamat o speranta reala, un ajutor practic si o lectura mangaietoare.

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Leac pentru sufletele vatamate

Leac pentru sufletele vatamate
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Leac pentru sufletele vatamate

Se spune ca „timpul vindeca orice rana“, dar adevarul este ca unele rani pot fi ingropate, ignorate sau chiar negate, insa nu neaparat vindecate. Si, in ciuda multor voci care sustin contrariul, nici chiar o viata crestina devotata sau practicarea sarguincioasa a disciplinelor spirituale nu aduce automat vindecarea tuturor ranilor sufletului. Dr. Seamands ne ajuta sa intelegem de ce unele suferinte nu se vindeca la fel de usor ca altele, chinurile pe care ni le provoaca vina si neiertarea, caracterul distructiv si diabolic de inselator al autosubestimarii, masca hidoasa si sclavia crunta a perfectionismului, fata adevarata si cea falsa a depresiei, precum si calea spre vindecare pentru fiecare din aceste boli ale sufletului.

Pret: 10,00 Lei

Special Price 7,50 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

Pret: 10,00 Lei

Special Price 7,50 Lei

ISBN:
973-87678-3-0
Editura:
Discipolul
Data aparitiei:
Numar de pagini:
204
Tip coperta:
Soft cover
Autor:
Dimensiune [mm]:
105 x 175
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Limba Romana