Maturitatea Spirituala

Descriere

Maturitatea Spirituala: un studiu bazat pe calitatile prezbiterilor


Publicata in limba engleza de Biblical Eldership Resources si preluata in limba romana de Uniunea Bisericilor Crestine dupa Evanghelie din Romania.


O evaluare a maturitatii crestine, realizata pe baza standardelor prezentate in: Tit 1:6-9, Timotei 3:2-7, Petru 5:1-4 si Faptele apostolilor 20:28. Aceste calitati reprezinta standardul maturitatii spirituale pe care orice crestin ar trebui sa se straduiasca sa il atinga. Oricui vrea sa creasca din punct de vedere spiritual i-ar fi de folos sa studieze imaginea maturitatii ce se regaseste in calitatile prezbiterilor.


„Acest studiu reprezinta un efort unit al echipei Biblical Eidership Resources. Insa recunoastem ajutorul multor prezbiteri, care prin interactiunile lor au influentat, fara sa stie, intelegerea noastra ceea ce priveste aceste trasaturi si ne-au ajutat sa le vedem nu ca limitate doar liderilor bisericilor, ci ca pe niste caracteristici spre care toti crestinii ar trebui tinda. Am descoperit pentru prima data ideea unui test al calitatilor la John Hopler si la organiza-tia Great Commission Churches.


Am preluat ideea si am dezvoltat-o intr-un studiu mai compact. Apreciem munca lor in acest domeniu. Vrem sa dedicam aceasta carte tuturor prezbiterilor bisericilor locale din toata lumea, acelora care „pastoresc turma Domnului printre voi”, zi si noapte. Eforturile lor in slujirea Marelui Pastor, pline de credinta si sacrificii, vor fi pe deplin rasplatite cu cununa vietii la revenirea Lui (1 Petru 5:2, 4). Chiar daca multi vor beneficia de pe urma acestui studiu despre trasaturile prezbiterilor, in scrierea cartii atentia noastra s-a indreptat, in primul rand, catre prezbiteri si prezbiteri in devenire. Intr-o epoca in care predicatorilor si scriitorilor populari li se acorda foarte multa atentie in comunitatea crestina, prezbiterii bisericilor locale sunt adevaratii eroi ai credintei, desi nevestiti si netrambita-ti.


Fie ca Domnui sa ii ajute pe prezbiteri ca, in urma studiului, caracterul lor sa se dezvoite si capacitatea lor de a pastori turma Domnului sa cresca. Ne mai rugam ca acesta binecuvantare sa fie si peste cei care calca pe urmele prezbiterilor si acest studiu sa fie o cale catre maturitatea spirituala.” (Prefata, Echipa Biblical Eldership Resources)

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Maturitatea Spirituala

Maturitatea Spirituala
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Maturitatea Spirituala

O evaluare a maturitatii crestine, realizata pe baza standardelor prezentate in: Tit 1:6-9, Timotei 3:2-7, Petru 5:1-4 si Faptele apostolilor 20:28. Aceste calitati reprezinta standardul maturitatii spirituale pe care orice crestin ar trebui sa se straduiasca sa il atinga. Oricui vrea sa creasca din punct de vedere spiritual i-ar fi de folos sa studieze imaginea maturitatii ce se regaseste in calitatile prezbiterilor

11,00 Lei

Valabilitate: In stoc

11,00 Lei

Acest produs iti aduce 11 puncte de fidelitate.

More
Less
Adauga la Wishlist

Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.
ISBN:
978-973-0-27963-4
Editura:
Kairos
Data aparitiei:
Numar de pagini:
Nu
Tip coperta:
brosata
Autor:
Dimensiune [mm]:
148x219
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Nu