Mesajul pierdut al lui Isus

Autor
Steve Chalke & Alan Mann
40,00 RON
Monedă
niciunul

Prea adesea mesajul pe care il auzim este influentat mai mult de cultura in care traim decat de mesajul radical, transformator de vieti si decisiv, pe care l-a adus Isus celor care traiau in Palestina in urma cu aproape doua mii de ani. Cat de bine Il cunoastem intr-adevar pe Isus si cat de bine Ii intelegem mesajul? Cei mai multi dintre noi suntem destul de siguri ca I-am inteles principiile de baza. Dar daca ele sunt principiile noastre de baza si nu ale Lui?

În stoc
  • Cumpără 10 buc cu 36,80 RON /buc și economisești  8%
  • Cumpără 50 buc cu 30,80 RON /buc și economisești  23%
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 40 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

„Profetica, profunda, usor de citit si fermecator de tulburatoare." – Jeff Lucas


Noua carte a lui Steve Chalke este inradacinata in eruditie, dar stilul ei clar si viguros o face accesibila oricui si tuturor. Mesajul ei este direct si captivant: Isus din Nazaret a fost mult mai provocator in vremea Lui si ramane mult mai relevant pentru vremea noastra decat am indrazni sa credem.
— Rev. N. T. Wright, Episcop de Durham


Noua carte a lui Steve Chalke ar putea ajuta la salvarea lui Isus de crestinism. Acesta e un mod ciudat de a ma exprima, stiu. Nu ca adevaratul Isus ar avea nevoie de salvare. Insa atunci cand pui in contrast portretul plin de viata al lui Isus zugravit de Steve cu caricatura crispata pe care o prezinta atat de adesea crestinismul modern, nu poti sa nu ai sentimentul ca acest "Isus" al crestinismului modern are probleme. Cu toate acestea, Isus Cel prezentat de Steve in aceste pagini pare o persoana care ne poate salva cu adevarat din problemele noastre.
— Brian McLaren, autor al cartii The Church on the Other Side


Aceasta carte prezinta tocmai acea teologie holista de care Biserica are o nevoie atat de disperata. Chemarea radicala a lui Cristos de a transforma lumea razbate clar si raspicat. Aceasta este o lectura necesara pentru oricine care doreste sa se adreseze epocii noastre intr-un mod relevant.
— Tony Campolo, profesor emerit, Eastern University


Mesajul ascuns al lui Isus a fost dezvaluit. Idei complexe si provocatoare sunt prezentate in stilul conversational unic al lui Steve Chalke. O lectura necesara pentru oricine – credincios sau necredincios – care cauta sincer adevarul care transforma vieti, adevarul despre radicala si consistenta veste fenomenal de buna a lui Isus.
— Diane Louise Jordan, prezentatoare la BBC


Mesajul pierdut al lui Isus este o carte remarcabila. Poate nu esti de acord cu ea in intregime – parte a scopului ei este sa incurajeze dezbaterile – dar daca te asemeni cu mine catusi de putin, atunci ea te va ajuta sa-L vezi pe Isus cu ochi noi... In repetate randuri m-am trezit miscat – chiar pana la lacrimi – si aproape la fiecare pagina am fost provocat sa imi reconsider parerile.
— Rob Parsons, autor, vorbitor


Se spune ca principala sarcina a Bisericii este sa spele fata lui Isus, astfel incat sa poata fi vazuta adevarata Lui glorie si sa poata fi inlaturata depunerea soioasa de jumatati de adevar si de religie. Aceasta este o carte profetica, profunda, usor de citit si fermecator de tulburatoare. Citeste-o si minuneaza-te din nou de portretul uluitor al lui Isus care iese la iveala.
— Jeff Lucas, autor, vorbitor, pastor


Prea adesea mesajul pe care il auzim este influentat mai mult de cultura in care traim decat de mesajul radical, transformator de vieti si decisiv, pe care l-a adus Isus celor care traiau in Palestina in urma cu aproape doua mii de ani. Cat de bine Il cunoastem intr-adevar pe Isus si cat de bine Ii intelegem mesajul? Cei mai multi dintre noi suntem destul de siguri ca I-am inteles principiile de baza. Dar daca ele sunt principiile noastre de baza si nu ale Lui?
In aceasta carte profunda – si in acelasi timp tulburatoare, captivanta, provocatoare si inspiratoare – Steve Chalke ne invita la autoexaminare si la o redescoperire a naturii lui Isus si a Imparatiei lui Dumnezeu. Dandu-ne la o parte lentilele culturale, Chalke ni-L arata pe Isus prin ochii primului secol si ne dezvaluie cat de mult ne-am indepartat de Evanghelia Sa revolutionara.
Chemarea radicala a lui Cristos de a transforma lumea razbate tare si raspicat. Aceasta este o lectura necesara pentru oricine doreste sa vorbeasca epocii noastre intr-un mod relevant.


Cuprins
Multumiri
1. Redescoperirea mesajului pierdut
2. A venit Imparatia!
3. E timpul pentru o veste "buna"
4. Printul promis al pacii
5. Sa inceapa revolutia
6. Chiar aici, chiar acum
7. Un nou plan
8. O singura poveste
9. Ghici cine vine la cina
10. Un act, doua scene
Postfata: Scandalul
Lecturi suplimentare

Mai multe informații
ISBN 9789738777088
Editura Scriptum
Data aparitiei 31 mai 2007
Numar de pagini 168
Tip coperta softcover
Autor Steve Chalke & Alan Mann
Dimensiune [mm] 145X205
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...
CUMPARAT DESEORI IMPREUNA CU...