Nu-ti irosi viata

Descriere


Calea bucuriei de a-L înălţa pe Dumnezeu te va costa propria viaţă. Isus a spus, "Oricine îşi va pierde viaţa din pricina Mea şi din pricina Evangheliei, o va mantui". Cu alte cuvinte, este mai bine să-ţi pierzi viaţa decât s-o iroseşti. Dacă trăieşti cu bucurie pentru a-i face pe alţii bucuroşi în Dumnezeu, viaţa ta va fi grea, riscurile vor fi mari, însă bucuria ta va fi deplină. Aceasta nu este o carte despre cum să eviţi o viaţă rănită, ci despre cum să eviţi o viaţă irosită. Unii dintre voi veţi muri slujindu-L pe Hristos. Aceasta nu va fi o tragedie. Tragedie este să-ţi preţuieşi mai mult viaţa decât pe Hristos.
Cuprins
Prefaţă 1. Căutarea unei singure pasiuni pentru care să trăiesc 2. Clarificarea: Frumuseţea lui Hristos, bucuria mea 3. Lăudându-ne doar în cruce 4. Mărindu-L pe Hristos prin durere şi moarte 5. Riscul este bun: Mai bine să-ţi pierzi viaţa decât s-o iroseşti 6. Scopul vieţii: Cu bucurie să-i faci pe alţii bucuroşi în Dumnezeu 7. Trăind pentru a dovedi că El este mai de preţ decât viaţa 8. Onorându-L pe Hristos de la 8 la 5 9. Măreţia lui Hristos în misiune şi milostenie 10. Rugaciunea mea: Nimeni să nu spună la urmă "Mi-am irosit viaţa!"

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Nu-ti irosi viata

Nu-ti irosi viata
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Nu-ti irosi viata

Calea bucuriei de a-L înalta pe Dumnezeu te va costa propria viata. Isus a spus, "Oricine isi va pierde viata din pricina Mea si din pricina Evangheliei, o va mantui". Cu alte cuvinte, este mai bine sa-ti pierzi viata decat s-o irosesti. Daca traiesti cu bucurie pentru a-i face pe altii bucurosi în Dumnezeu, viata ta va fi grea, riscurile vor fi mari, însa bucuria ta va fi deplina. Aceasta nu este o carte despre cum sa eviţi o viaţa ranita, ci despre cum sa eviţi o viaţa irosita. Unii dintre voi veţi muri slujindu-L pe Hristos. Aceasta nu va fi o tragedie. Tragedie este sa-ţi preţuieşi mai mult viaţa decat pe Hristos.

15,00 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

15,00 Lei
ISBN:
978-606-8000-09-1
Editura:
Perla Suferintei
Data aparitiei:
Numar de pagini:
173
Tip coperta:
Brosata
Autor:
Dimensiune [mm]:
147x208
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Limba Romana