O reteta sigura pentru dezastru

14,00 RON
Monedă
niciunul

Esecul de a intelege atotsuficienta lui Cristos a deschis usa la tot felul de influente lumesti, facand pe multi credinciosi contemporani sa amestece adevarul biblic cu metode omenesti aparent utile, cum ar fi misticismul si psihologia. Lucrul acesta este o reteta sigura pentru dezastru. Pe aceste pagini, John MacArthur prezinta modurile principale in care crestinii si-au inlocuit resursele spirituale si explica felul cum se poate evita aceeasi greseala. Aceasta carte il va face pe cititor sa fie mai constient ca niciodata in ce mod deplin are Dumnezeu grija de noi si sa inteleaga ce inseamna a fi complet in Cristos.

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 14 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Crestinismul adevarat nu are nevoie de nici o infrumusetare. In Cristos gasim tot ce este necesar pentru implinirea nevoilor noastre spirituate. Dar prea multi crestini s-au lasat inselati de conceptia ca toate resursele spirituale pe care le dobindim in clipa salvarii nu sunt suficiente pentru implinirea nevoilor reale din lumea complexa in care traim azi. Prin urmare, ei cauta ceva mai mult - o experienta captivanta si edificatoare care nu se afla in Cuvantul lui Dumnezeu. Esecul de a intelege atotsuficienta lui Cristos a deschis usa la tot felul de influente lumesti, facand pe multi credinciosi contemporani sa amestece adevarul biblic cu metode omenesti aparent utile, cum ar fi misticismul si psihologia. Lucrul acesta este o reteta sigura pentru dezastru, deoarece are ca rezultat un pseudo-erestinism diluat golit de vitalitate, eficacitate si siguranta. Pe aceste pagini, John MacArthur prezinta modurile principale in care crestinii si-au inlocuit resursele spirituale si explica felul cum se poate evita aceeasi greseala. Aceasta carte il va face pe cititor sa fie mai constient ca niciodata in ce mod deplin are Dumnezeu grija de noi si sa inteleaga ce inseamna a fi complet in Cristos.

John F. MacArthur este pastor-invatator al bisericii Grace Community din Sun Valley, California, si presedinte al The Master\'s College and Seminary. Este autorul a peste 100 carti, dintre care Editura Agape a publicat: Ai cui sunt banii tai, Ce spune Biblia despre cresterea copiilor, Cand sarea isi pierde gustul, Criza spiritualitatii, Nu tot ce luceste este aur.

Mai multe informații
ISBN 978-973-694-110-8
Editura Agape
Data aparitiei 16.12.2006
Numar de pagini 176
Tip coperta softcover
Autor John MacArthur
Dimensiune [mm] 145x205
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol