Pastorul ucenicizator

Descriere

"Daca dorim sa-i vedem pe crestinii acestei tari reflectand valorile lui Hristos, trebuie sa ne intoarcem la ucenicizarea autentica dupa modelul biblic. Pastorul este persoana-cheie in acest sens. Noua carte a lui Bill Hull este cea mai buna lucrare pe care am citit-o cu privire la acest subiect. Ea trebuie citita de fiecare pastor si student seminarist din tara noastra."
Dr. Ron Jensen, presedinte al High Ground, fost presedinte al International School of Theology
"In fiecare deceniu se scriu cateva carti care definesc in mod clar problemele importante, prezinta cu maiestrie adevarurile biblice, si pun in mod radical sub semnul intrebarii abordarile traditionale. Pastorul ucenicizator este o astfel de carte! Ea trebuie citita de catre oricine care este preocupat in mod serios de Marea Trimitere si de starea bisericii locale. Recomand cu caldura aceasta carte. Personal nu cunosc nici o lucrare care sa abordeze cu atata claritate ceea ce cred eu ca reprezinta cele mai critice probleme ale revitalizarii bisericii contemporane. As dori ca toti cei care conduc biserici sa se confrunte cu aceasta carte!"
Dann Spander, director al Son Life, Moody Bible Institute


Cuprins
Cuvant-inainte
Introducere: O criza a inimii
1. Nevoia
Biserica actuala este in criza. De ce are nevoie si cum percep pastorii aceasta nevoie?
2. Conflictul
Inainte ca pastorul sa poata face ucenici, el trebuie sa evalueze costul. Sunt conjugate noua forte impotriva ucenicizarii, iar el trebuie sa se pregateasca sa le faca fata.
3. Produsul
Care sunt bazele biblice pentru facerea de ucenici si cum ar trebui sa arate un ucenic?
4. Rolul unui pastor ucenizator
Care este definitia Scripturii pentru rolul pastorului? Ce trebuie sa faca el?
5. Cunoasterea unui pastor ucenicizator
El vede intreaga imagine a bisericii in contextul intregii scene a rascumpararii. Drept rezultat, pastorul intelege de asemenea modelul, mijloacele, metodele si motivele pentru a-l face cunoscut pe Isus Hristos.
6. Dedicarea unui pastor ucenizator
El nu doar vorbeste despre ucenicizare, ci s-a dedicat pe el insusi pentru a face din ucenicizare o realitate in biserica sa.
7. Modul de actiune al unui pastor ucenicizator
El foloseste patru modalitati pentru a determina biserica sa ia parte in mod activ la activitatea de ucenicizare
8. Pastorul ca antrenor
Isus Hristos a lasat o metoda cuprinzand sase pasi, pe care pastorul ucenicizator o poate urma pentru a incuraja biserica la implinirea Marii Trimiteri.
9. Ucenicizarea in biserica locala
Sfaturi practice care vor ajuta pastorul sa faca din activitatea de ucenicizare o parte integranta din activitatea bisericii locale, relatate pe scurt si explicate.
Note


 

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Pastorul ucenicizator

Pastorul ucenicizator
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Pastorul ucenicizator

Pastorul Ucenicizator este o carte care ne ajuta sa intelegem sarcina liderului de a delega responsabilitate si autoritate unor oameni echipati pentru slujire, de a lucra ca antrenor de echipa care formeaza, imputerniceste si mentoreaza pe altii in lucrare.

35,00 Lei

Valabilitate: In stoc

35,00 Lei

Acest produs iti aduce 35 puncte de fidelitate.

More
Less
Adauga la Wishlist

Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.
ISBN:
9739278612
Editura:
Multimedia
Data aparitiei:
Numar de pagini:
282
Tip coperta:
brosata
Autor:
Dimensiune [mm]:
145x205
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Limba Romana