Servicii personalizare Biblii

Servicii personalizare Biblii...

 

Doresti sa iti cumperi o Biblie si ai vrea sa ii personalizezi coperta?  Te ajutam cu placere! Textul poate fi scris fie pe coperta din fata, fie pe cea din spate!

La cerere, putem grava cu auriu numele tau ori un text scurt (maxim 12-15 caractere). Se poate grava de asemenea cuvantul „BIBLIA” si/sau un simbol la alegere: cruce, peste sau maini in rugaciune.

Daca ai ales o Biblie careia ti-ai dori sa-i schimbi coperta, putem decoperta Biblia aleasa de tine si sa ii refacem manual o coperta din piele naturala, dupa preferintele tale.

Poti alege culoarea copertii dintr-o varietate de culori, coperta poate fi tare sau flexibila, cu sau fara fermoar. Poti alege si combinatii de doua culori preferate si modelul de cusatura dreapta, orizontala, verticala sau in diagonala.

Coperta poate fi imbogatita estetic cu anumite modele realizate prin stantare, fara culoare.

Stocul de piele colorata variaza mult de la o zi la alta, prin urmare poti sa alegi in principiu orice culoare a pielii doresti insa va trebui sa iti confirmam daca la momentul respectiv avem acea culoare pe stoc sau va fi nevoie sa astepti sau sa alegi din culorile disponibile.

Costul acestor proceduri se adauga la pretul Bibliei si variaza in functie de marimea Bibliei si optiunile alese de tine.

Fiind vorba de lucru manual intr-un atelier ce foloseste tehnologie si echipamente de legatorie vechi si clasice dar fascinante, termenul de executie este de aproximativ o saptamana. 

Pentru mai multe detalii, te rog sa ne suni sau sa se scrii. Detalii de contact aici.

» Ai o Biblie veche, tii foarte mult la ea si doresti sa o repari? Nicio problema. Iti oferim servicii de legatorie. Putem realiza manual o noua coperta din piele naturala, asa cum iti place tie. Pentru mai multe detalii, click aici.