Portrete din cioburi. Vol. 2

Autor
42,00 RON
Monedă
niciunul

"E greu sa povestesti despre iadul divortului daca nu i-ai respirat miasmele. Faptul ca Ligia Seman a iesit cu bine din abisul unei copilarii damnate si ca este in stare sa ne arate nu doar drumul, ci si Steaua Polara dupa care s-a orientat, o califica pentru a deveni o calauza vrednica de a fi ascultata, cu atat mai mult cu cat familia a devenit o parte esentiala a operei sale." -- Cristi Tepes - redactor TVR1 Romania

Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 42 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

MODERNITATEA TRAVALIULUI EPIC se intrepatrunde cu apelurile (recursurile) la Noul Testament. Capitolele sunt intrepatrunse, modulare, cu insertii psalmice, cronologie, amintind de tehnica cinematografica (montajul eseistic). Fin psiholog al personalitatii, Ligia Seman controleaza ingenios constructia romanesca, situatiile ce se succeda si culmineaza in desfasurarea dramatica pe care o numim stigmatica. Autoarea scrie romanul continuu al dilemei existentiale si vocatia ei teosofica este o chemare si un efect sublim al vindecarii. Efectul exorcizant si catarsic al scrisului ei se transfera terminologic in teoria moderna a literaturii.
-- Eugen Evu - academician, inembru al USR, fondator a numeroase publicatii de cultura si arta
LIGIA SEMAN A FOST ACOLO!
E greu sa povestesti despre iadul divortului daca nu i-ai respirat miasmele. Faptul ca Ligia Seman a iesit cu bine din abisul unei copilarii damnate si ca este in stare sa ne arate nu doar drumul, ci si Steaua Polara dupa care s-a orientat, o califica pentru a deveni o calauza vrednica de a fi ascultata, cu atat mai mult cu cat familia a devenit o parte esentiala a operei sale.
-- Cristi Tepes - redactor TVR1 Romania
PERSPECTIVA NARATIVA INEDITA, SUI-GENERIS
Este vorba despre o metoda foarte originala, demna de invidiat pentru ineditul ei: este o perspectiva multipla, care poarta pecetea omniscientei, dar fundamentata strict pe confesiunea directa a personajelor principale... Vocea clara a autoarei se conjuga cu cea interioara a personajelor care isi relateaza cu o sinceritate deosebita propriile zbateri si suferinte. Asa se si explica folosirea preponderenta a stilului indirect liber, care presupune interfereta registrului auctorial cu cel actorial, cu suprapunerea, fuziunea dintre vocea naratorului omniscient cu cea a personajelor, care au ales sa nu pastreze tacerea cu privire la dramele, la problemele lor, pentru a fi de ajutor tuturor acelora care ar urma sa treaca prin aceleasi dileme existentiale. Aici se inscrie acest roman si din punctul de vedere al perspectivei sale naratoriale, adica la confluenta dintre literatura si viata cea autentica cu problemele ei reale.
-- Mariana Dvorszik - profesor de limba si literatura romana, publicist, promotor cultural
LIGIA SEMAN este o cunoscuta scriitoare crestina. Romanele sale, "Funiile dragostei", "Handicapul constiintei", "Tragedie si triumf", devenite bestselleruri, s-au bucurat de un real succes in randul publicului larg, iar cartea de studiu devotional si psihoterapie feminina adresata femeilor, "Domnind peste imprejurarile vieti", a constituit o provocare la autoanaliza si un pas seminificativ pe calea spre vindecarea interioara a multor femei si a numeroase cupluri. Ligia Seman locuieste in Huneodara impreuna cu sotul ei, Tibi si cu cele doua fiice, Ruth si Rebeca. Autoarea este invitata sa vorbeasca la numeroase seminarii si conferinte in tara si in strainatate.

Mai multe informații
ISBN 9786068205045
Editura Cetate Deva
Data aparitiei 23 sept. 2016
Numar de pagini 416
Tip coperta softcover
Autor Ligia Seman
Dimensiune [mm] 145x205
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol

TE-AR PUTEA INTERESA SI...
CUMPARAT DESEORI IMPREUNA CU...