Pregatirea celor doisprezece. vol. 4

12,00 RON
Monedă
niciunul
Versiune modernizata si Ghid de studiu de John L. Musselman

Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
SKU
4285
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 12 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Versiune modernizata si Ghid de studiu de John L. Musselman

PREFATA
De cand a umblat Domnul nostru pe Pamant au trecut aproape 2000 de ani de istorie si de literatura crestina. Multe dintre aceste scrieri raman insa neobservate si necitite de crestinii de azi, care nici macar nu sunt constienti de existenta lor.
Unul dintre scopurile Institutului Jackson este sa supuna atentiei credinciosilor cateva dintre aceste scrieri mai vechi, dar importante. Cu ajutorul lor, crestinii de azi pot fi intariti si incurajati in umblarea cu Isus Cristos. De pe aceste pagini acum prafuite pot fi culese concepte valoroase despre trairea in comuniune cu El si despre slujirea Lui.
O asemenea carte, veche dar importanta este "Pregatirea celor doisprezece", scrisa in 1871 de A.B. Bruce. Dr. Wilbur M. Smith spune despre aceasta lucrare clasica: "...ln domeniul ei n-a fost niciodata egalata... "Pregatirea celor doisprezece"... este un studiu documentat, sugestiv si foarte practic, care se ocupa de cuvintele si faptele Domnului nostru in relatia Sa cu cei doisprezece apostoli. Nici o alta lucrare despre pregatirea celor doisprezece ucenici nu egaleaza in importanta aceasta carte... care este inca proaspata si insuflefitoare".
Dr. W.H. Griffith Thomas a numit "Pregatirea celor doisprezece" "una dintre marile opere clasice crestine din secolul al nouasprezecelea".
Olan Hendrix spune despre aceasta carte: "ln cei peste douazeci de ani de lucrare, putine carti m-au influentat si m-au ajutat mai mult decat «Pregatirea celor doisprezece a lui A.B. Bruce»".
Este o onoare pentru mine sa va prezint aceasta lucrare vasta, insufletitoare si profunda. Ea va marca, fara indoiala, viata oricarei persoane care o studiaza cu atentie. Este greu de crezut ca ar putea citi cineva aceasta carte fara a fi impresionatsau schimbat. Autorul va va calauzi, cu multa pricepere, in descoperirea fiecarui aspect al relatiei lui Isus cu cei doisprezece. Astfel, veti putea intelege mai bine ce inseamna a te supune din toata inima autoritatii Lui si a I te darui fara rezerve, in procesul facerii de ucenici.
Daca nu sunteti obisnuiti sa cititi, sau daca interesul va este captivat mai mult de cartile contemporane de mare succes, s-ar putea sa fiti nevoiti sa depuneti efort cand incepeti aceasta carte. Ea nu este lapte pentru nou-nascuti, ci hrana tare - un meniu complet. Dar, daca veti citi si veti studia cu credinciosie pasajele stabilite pentru fiecare saptamana, veti dobandi o mai buna cunoastere a Mantuitorului nostru. Veti primi invataturi minunate despre facerea de ucenici (inclusiv din copiii vostri) si veti dobandi o viziune mai clara pentru implinirea Marii Insarcinari date de Domnul nostru.

Cuprins:

Vita de vie si mladitele
Necazurile apostolice si incurajarile
Inca putina vreme. Sfarsitul discursului
Rugaciunea de mijlocire
Toti ucenicii L-au parasit si au fugit
Cernuti ca graul
Petru si Ioan
O veste prea buna pentru a fi adevarata
Ochii ucenicilor se deschid
Indoiala lui Toma
Datoria pastorala
Pastor pastorum
Putere de sus
Asteptarea 

Mai multe informații
ISBN 973-7996-06-6
Editura Impact Media
Data aparitiei 09.06.2004
Numar de pagini 192
Tip coperta spirala
Autor A. B. Simpson
Dimensiune [mm] 210x295
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol