Servicii reparatii Biblii

Servicii reparatii biblii

 

Ai o carte sau o Biblie veche, tii foarte mult la ea si doresti sa o repari? Nicio problema. Iti oferim servicii de legatorie si reparatii.

Putem realiza manual o noua coperta din piele naturala, asa cum iti place tie.

Poti alege culoarea copertii dintr-o varietate de culori, coperta poate fi tare sau flexibila, cu sau fara fermoar.

Poti alege si combinatii de doua culori preferate si modelul de cusatura dreapta, orizontala, verticala sau in diagonala.

De asemenea, coperta poate fi simpla, poate avea stantate modele sau poate avea gravat cu auriu cuvantul „BIBLIA” si/sau un simbol la alegere: cruce, peste sau maini in rugaciune.

Se poate grava si numele tau sau un text scurt de maxim 12-15 caractere. Coperta poate fi imbogatita estetic cu anumite modele realizate prin stantare, fara culoare.

Stocul de piele colorata variaza mult de la o zi la alta, prin urmare poti sa alegi in principiu orice culoare a pielii doresti insa va trebui sa iti confirmam daca la momentul respectiv avem acea culoare pe stoc sau va fi nevoie sa astepti sau sa alegi din culorile disponibile.

Costul acestei operatiuni variaza in functie de starea Bibliei tale vechi, de marimea ei si de optiunile alese.

In unele cazuri, este mai ieftin sa iti cumperi o Biblie noua, insa daca Biblia ta veche are o valoare sentimentala pentru tine, merita sa ii schimbi infatisarea. 

Fiind vorba de lucru manual intr-un atelier ce foloseste tehnologie si echipamente de legatorie vechi si clasice, dar fascinante, termenul de executie este de aproximativ doua saptamani. 

Pentru mai multe detalii, te rog sa ne suni sau sa se scrii. Detalii de contact aici.

» La cerere, putem decoperta Biblii si sa le refacem manual coperta din piele naturala, dupa preferintele tale. Pentru mai multe detalii, click aici.