Risipitorii

Descriere

Cand era inca departe, tatal sau l-a vazut...

Desi sunt nenumarate predici si comentarii pe aceasta tema, atunci cand pe filele acestei carti s-au asezat cuvintele scriitorului si pastorului Petru Lascau, odata cu ele s-a asezat si sensibilitatea unui suflet care se transpune in drama unui tata si a fiilor sai. Trairile lor devin trairile fiecaruia dintre noi. Intelesurile textului sunt aplicate cu pertinenta experientelor noastre de viata. Indulcirile poetice transporta intr-un mod surprinzator de accesibil principiile teologice pe care autorul le asaza in centrul fiecarui capitol. Ramificarea tematica dezvolta o spirala a departarii, dar si o scara a restaurarii. Ceea ce impresioneaza este capacitatea autorului de a surprinde cliseele psihologiei personajelor, dar si modul in care traseaza evolutia relatiilor si interactiunii dintre acestea.

-- Pastor Cristian lonescu

Antor crestin prolific, pastorul Petru Lascau (avand realizari artistice literare de exceptie atat in proza cat si in poezie), cu genialilatea-i recunoscuta, ne capteaza din nou atentia totala, reusind sa readuca proaspat fiorul dragostei divine in inimile tuturor fiilor risipitori. Dumnezeu n-a incetat sa-i iubeasea, sa-i atraga la Sine si sa-i astepte pe toti cei care I-au intors spatele, "risipindu-si" relatia personala cu El. Sensul profund al libertatii umane, care include chiar si posibilitatea unor alegeri gresite, este celebrat, in final, prin bucuria reintoarcerii la Tatal. Astfel, intelegem ca El Si-a asumat riscul libertatii noastre, garantandu-l cu dragostea Sa neabatuta si dureroasa!

-- Pastor Valeriu Brancovan

Petru Lascau este pastorul Bisericii ELIM din Phoenix, Arizona, si autorul cartilor: "Biserica in asediu", "Pasi spre lumina", "Semnatura iubirii", "Lupta cu somnul", "In racoarea diminetii", "Intre zambet si suspin", "Apostolii Domnului Isus", "Familiile patriarhilor", "Memoriile lui Eutih".

Cuprins

Prefata
Cuvant inainte
Unde iti este inima?
Da-mi!
Ce mi se cuvine!
A plecat intr-o tara indepartata
O viata destrabalata
Animalul de petreceri petrece printre animale
Un tata abordabil
Tatal si cerul
Cand era inca depaile, tatal sa l-a vazut
Barbatii nu plang
lertare si restaurare
Pretul revoltei
Nu toata lumea se bucura de pocainta ta
Era pierdut si a fost gasit
El s-a intaratat de manie
Si nu voia sa intre in casa
Si cand a venit acasa
Acest fiu al tau
Care ti-a mancat averea
Cu femeile stricate
Eu niciodata nu ti-am calcat nicio porunca
Mie nu mi-ai dat niciun ied
I-ai taiat vitelul cel ingrasat
Dor de lume - dor de casa

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Risipitorii

Risipitorii
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Risipitorii

Desi sunt nenumarate predici si comentarii pe aceasta tema, atunci cand pe filele acestei carti s-au asezat cuvintele scriitorului si pastorului Petru Lascau, odata cu ele s-a asezat si sensibilitatea unui suflet care se transpune in drama unui tata si a fiilor sai. Trairile lor devin trairile fiecaruia dintre noi. Intelesurile textului sunt aplicate cu pertinenta experientelor noastre de viata. Indulcirile poetice transporta intr-un mod surprinzator de accesibil principiile teologice pe care autorul le asaza in centrul fiecarui capitol.

15,00 Lei

Valabilitate: In stoc

15,00 Lei

Acest produs iti aduce 15 puncte de fidelitate.

More
Less
Adauga la Wishlist

Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.
ISBN:
Nu
Editura:
SPMCR
Data aparitiei:
Numar de pagini:
124
Tip coperta:
softcover
Autor:
Dimensiune [mm]:
147x208
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
N/A