Schimbare launtrica

Descriere

„Dincolo de mult pretinsa noastră creştinătate se ascunde o laşitate morală ce trădează puţina noastră credinţă în Hristos, spune Larry Crabb. Ne încredem în El pentru iertarea păcatelor şi pentru ca să ne ţină mai mult sau mai puţin pe linia de plutire ca adunare de oameni oneşti, dar ne este suficient El şi pentru a sta faţă în faţă cu realitatea? Oare ştim să înfruntăm realitatea confuză a unei lumi în care părinţi buni au uneori copii răzvrătiţi, iar părinţi răi lasă în urmă misionari devotaţi? Suntem capabili să ne scufundăm în apele tulburi ale vieţii şi să revenim la suprafaţă aşa cum a reuşit scriitorul Psalmului 73, cu o credinţă reînnoită în Dumnezeu şi cu o mai mare sete de El? Putem oare să pătrundem în zonele lăuntrice, ascunse, ale sufletului nostru, marcate de sentimentul pustietăţii şi nu de conştiinţa mistuitoare a prezenţei Lui, acolo unde o privire curată descoperă că pornirile noastre egoiste se insinuează chiar şi în faptele cele mai nobile? Ne este oare Hristos îndeajuns pentru a face faţă acestei dezordini dinăuntru? Sau ar fi mai bine să nici nu ne uităm acolo, continuându-ne, pur şi simplu viaţa, de creştini?

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Schimbare launtrica

Schimbare launtrica
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Schimbare launtrica

Dincolo de mult pretinsa noastră creştinătate se ascunde o laşitate morală ce trădează puţina noastră credinţă în Hristos, spune Larry Crabb. Ne încredem în El pentru iertarea păcatelor şi pentru ca să ne ţină mai mult sau mai puţin pe linia de plutire ca adunare de oameni oneşti, dar ne este suficient El şi pentru a sta faţă în faţă cu realitatea? Oare ştim să înfruntăm realitatea confuză a unei lumi în care părinţi buni au uneori copii răzvrătiţi, iar părinţi răi lasă în urmă misionari devotaţi?

Pret: 50,00 Lei

Special Price 37,50 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

Pret: 50,00 Lei

Special Price 37,50 Lei

ISBN:
978-973-87679-1-1
Editura:
Logos
Data aparitiei:
Numar de pagini:
256
Tip coperta:
hardcover
Autor:
Dimensiune [mm]:
235x165
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Nu