Schimbare launtrica

Autor
Larry Crabb
50,00 RON
Monedă
niciunul

„Dincolo de mult pretinsa noastra crestinatate se ascunde o lasitate morala ce tradeaza putina noastra credinta in Hristos", spune Larry Crabb.

Ne incredem in El pentru iertarea pacatelor si pentru ca sa ne tina mai mult sau mai putin pe linia de plutire ca adunare de oameni onesti, dar ne este suficient El si pentru a sta fata in fata cu realitatea? Oare stim sa infruntam realitatea confuza a unei lumi in care parinti buni au uneori copii razvratiti, iar parinti rai lasa in urma misionari devotati? 


Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
SKU
1213
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 50 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

„Dincolo de mult pretinsa noastra crestinatate se ascunde o lasitate morala ce tradeaza putina noastra credinta in Hristos, spune Larry Crabb.

Ne incredem in El pentru iertarea pacatelor si pentru ca sa ne tina mai mult sau mai putin pe linia de plutire ca adunare de oameni onesti, dar ne este suficient El si pentru a sta fata in fata cu realitatea?Oare stim sa infruntam realitatea confuza a unei lumi in care parinti buni au uneori copii razvratiti, iar parinti rai lasa in urma misionari devotati? Suntem capabili sa ne scufundam in apele tulburi ale vietii si sa revenim la suprafata asa cum a reusit scriitorul Psalmului 73, cu o credinta reinnoita in Dumnezeu si cu o mai mare sete de El? Putem oare sa patrundem in zonele launtrice, ascunse, ale sufletului nostru, marcate de sentimentul pustietatii si nu de constiinta mistuitoare a prezentei Lui, acolo unde o privire curata descopera ca pornirile noastre egoiste se insinueaza chiar si in faptele cele mai nobile? Ne este oare Hristos indeajuns pentru a face fata acestei dezordini dinauntru? Sau ar fi mai bine sa nici nu ne uitam acolo, continuandu-ne, pur si simplu viata, de crestini?

Mai multe informații
ISBN 978-973-87679-1-1
Editura Logos
Data aparitiei 12.09.2008
Numar de pagini 256
Tip coperta hardcover
Autor Larry Crabb
Dimensiune [mm] 235x165
Limba Nu
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol