Suflet si virtual, volumul 1 si volumul 2

Descriere

V0L 1 Disponibila in format electronic. Click aici!


VOL 2 Disponibila in format electronic. Click aici!


VOL 2 Disponibila in format electronic. Click aici!


Volumul 1 - 354 pagini 
Volumul 2 - 320 pagini


Suflet si virtual ne rascoleste emotiile prin neadevarul dintr-o lume imaginara, in care pericolul izolarii sociale a omului dependent de Internet este prezent. Fiecare scena are un mesaj deosebit. Sunt personaje de diferite varste, in situatii ale vietii care ii fac vulnerabili in fata avalansei moderne virtuale... Mesajul este direct, elegant si profund – cunoastere de sine, iubire si adevar suprem, lasate de Dumnezeu ca hrana spirituala in drumul spre libertate.
—Gabriela Petcu, scriitor, jurnalist


Volumul 1 - 354 pagini
Volumul 2 - 320 pagini


Suflet si virtual este un roman compex care trateaza subiecte actuale: virtualul, comunicari defectuoase, singuratatea, dependenta de computer,  jocuri electronice, site-uri imorale, presiunea anturajului, cum pot afecta negativ teoriile si filozofiile gresite despre viata eternitatea oamenilor, crize ale adolescentilor si ale celor de varsta mijlocie, dependenta de droguri, prostitutie. Este un roman psihologic deoarce sunt prezentate cu minutiozitate trairile personajelor in confruntarea cu diferite situatii in viata, relatii de familie: parteneri de casatorie, parinti - copiii, unde pot duce relatiile defectuoase intre acestia. Citind romanul, persoane de toate varstele isi pot identifica luptele sufletesti si pot gasi solutii pentru a iesi din criza, calea spre libertate. Cei care Il reprezinta cu cinste pe Mantuitorul sunt tocmai aceia a caror viata a fost o ruina in trecut, inima lor arde acum de pasiune pentru smulgerea sufletelor din intuneric. Prin pilda de viata a eroilor cartii, cititorii pot fi sensibilizati pentru Marea Trimitere a lui Hristos caci crestinismul autentic inseamna a iesi din comoditatea ta, dintre zidurile bisericii. Da, e posibil sa salvezi sufletele aflate chiar pe marginea prapastiei iadului prin iubire perseverenta!


LlGIA SEMAN este o cunoscuta scriitoare crestina. Romanele sale, Funiile dragostei, Handicapul constiintei, Tragedie si triumf, Portrete din cioburi (vol. 1 si 2), s-au bucurat de un real succes in randul publicului larg, iar cartea de studiu devotional si psihoterapie feminina, Domnind peste imprejurarile vietii, este o provocare la autoanaliza si un pas semnificativ spre vindecarea interioara a multor femei si a numeroaselor cupluri. Ligia si sotul ei, Tibi, vorbesc la conferinte din tara si diaspora, se ocupa de consiliere pentru femei si familii si coordoneaza conferintele nationale anuale de femei de la Mamaia. De asemenea, conduc Scoala Debora ce formeaza ucenici dupa modelul biblic. Ligia si Tibi sunt casatoriti de peste 30 de ani si au doua fete, Ruth si Rebeca.


„Prin romanul de fata, Ligia Seman poate fi circumscrisa in galeria scriitorilor creatori de ample fresce sociale ce aduc in prim-plan aspecte de mare gravitate morala, prin intermediul unor personaje emblematice pentru categorii umane extrem de vulnerabile: adolescenti cu probleme de abuz, de respingere din partea parintilor, gata de a face concesii anturajului pentru a fi acceptati de acesta, cu un pret incalculabil ulterior, parinti ce se lupta, la randul lor, cu sechele emotionale nerezolvate din copilarie, sechele ce le greveaza dureros relatiile, inclusiv cu cei din propria familie, traficul de persoane, prostitutia cu ramificatiile ei oneroase etc.
Realismul scriiturii, implicit al viziunii, nu este unul liniar, nici nu degenereaza in scepticism ori ironie, ci se conjuga intr-un mod sui-generis cu viziunea crestina despre lume si viata, dar una luminata de cea mai curata teologie biblica.”
— Mariana Dvorszik - editor

Ultimele Recenzii

Un roman plin de speranta
by on
Mi-a plăcut f mult acest roman! Domnul sa cerceteze inimile celor care il vor citi!
Toate cărțile scrise de Ligia Seman fac parte din categoria „sa nu le mai lași din mâini“.
Odată început romanul oricine il citește cu însuflețire probabil din curiozitate pt a vedea ce se întâmpla cu personajele, dar sunt convinsă ca in viata fiecărui om este o povara grea de dus, pe care doar Domnul o poate lua din spatele lor!
Nu este lung deloc. Eu l am citit pe nerăsuflate si l-am dat mai departe ! Este f multă învățătura din Cuvânt dar si de viata ! Cred ca sunt mulți care se regăsesc in pielea unui personaj din roman, si aici văd ca exista speranța, eliberare si in final bucurie deplina in Tatăl Ceresc!
Fiți binecuvântata cu o noua inspirație pt cartea următoare! Cand l-am citit m-am gândit câta munca este in spatele scrierii unui roman.
O lucrare minunata
by on
Trebuie sa va marturisesc ca in momentul cand am citit cartea, atunci am inteles anumite pasaje din Sfanta Scriptura asa cum de fapt vrea Domnul sa le intelegem, cu inima si apoi cu mintea
Spre exemplu, Poemul "Pasiunea Credintei" il pot acum citi dintr-o lumina noua!
Si alte, alte pasaje!
Ati facut o lucrare minunata alaturi de Domnul Isus!

Scrie recenzia ta

Suflet si virtual, volumul 1 si volumul 2

Suflet si virtual, volumul 1 si volumul 2
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close

Altii au cumparat si

Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Suflet si virtual, volumul 1 si volumul 2

V0L 1 Disponibila in format electronic. Click aici!


VOL 2 Disponibila in format electronic. Click aici!


Volumul 1 - 354 pagini 
Volumul 2 - 320 pagini


Suflet si virtual intrupeaza o larga intrebuintare a valorilor‑simbol ale omenirii, in general, si ale crestinismului, in special. 
In alegerea subiectelor tratate in Suflet si virtual am fost inspirata de unele dintre cele mai acute probleme cu care se confrunta generatia noastra: dependenta de computer si jocuri electronice, comunicarea defectuoasa in virtual si in familie, singuratatea, presiunea anturajului, efectele negative ale teoriilor si filosofiilor gresite despre viata si eternitatea oamenilor, crizele adolescentilor si ale celor de varsta mijlocie, dependenta de droguri, prostitutia etc. Pentru ca traim in generatia DIGI, un obiectiv major urmarit prin scrierea acestui roman a fost acela ca persoane de toate varstele care se regasesc in astfel de lupte sufletesti sa afle solutii eficiente pentru a iesi din situatiile de criza. 

Pret: 70,00 Lei

Special Price 63,00 Lei

Valabilitate: In stoc

Pret: 70,00 Lei

Special Price 63,00 Lei

Acest produs iti aduce 63 puncte de fidelitate.

More
Less
Adauga la Wishlist

Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.
ISBN:
978-606-8712-95-6
Editura:
Scriptum
Data aparitiei:
Numar de pagini:
674
Tip coperta:
brosata
Autor:
Dimensiune [mm]:
145X205
Rasfoieste cartea:
Preview
Limba:
Limba Romana