Termeni si conditii

Termeni și condiții

 

Vă mulţumim pentru interesul faţă de cărţile şi activitatea Editurii Scriptum. Vizitarea acestui site este echivalentă cu acceptarea următorilor termeni:

Descrierea serviciului

Site-ul prezintă produsele Editurii Scriptum și administrează serviciile puse la dispoziția utilizatorilor. Utilizarea prezentului site echivalează cu acceptarea acestor Termeni și condiții practicate de Editura Scriptum.

Editura Scriptum depune toate eforturile pentru a se asigura că informația publicată pe acest site este corectă. Cu toate acestea, Editura Scriptum nu își asumă nicio responsabilitate pentru corectitudinea informației sau pentru conținutul acesteia. Utilizatorii care se bazează pe aceasta informație își asumă toate riscurile în această privință.

Drepturi de autor

Editura Scriptum deține drepturi de proprietate asupra conținutului serviciilor și produselor puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul site-ului. Reproducerea fără acordul Editurii a conținutului site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, precum și orice alte date) parțial sau integral este considerată infracțiune și pedepsită conform legislației în vigoare. Toate drepturile sunt rezervate. Conținutul site-ului este apărat de legea română și convențiile internaționale pentru protecția drepturilor de autor. Informațiile despre cărți, autori și preturi sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere și, de asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea permanentă în stoc a tuturor cărților ori produselor afișate.

Drepturi de marcă

Denumirea Scriptum este marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci din 2007. Editura Scriptum și orice software folosit în legătură cu serviciile sale conțin informații confidențiale, protejate de dreptul de proprietate și legile privind dreptul de proprietate intelectuală, industrială și alte legi aplicabile domeniului. Orice conținut din cadrul bannerelor publicitare sau alte informații disponibile prin intermediul site-ului sunt protejate de drepturi de autor, de mărci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi. În cadrul site-ului nu aveți permisiunea să modificați, închiriați, cedați, împrumutați, vindeți, distribuiți sau să creați materiale derivate bazate pe serviciile sau pe programele folosite, doar daca nu este stipulat altfel, în mod expres, de Editura Scriptum sau de autorii acestora.

Practici generale privind serviciile site-ului

Editura Scriptum poate stabili un set de practici generale și limitări privind folosirea serviciilor. Accesarea contului este considerată autentificarea realizată cu succes, folosind numele de cont și parola.

Modificări ale serviciului

Site-ul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment, sau la un anume interval de timp, sau să întrerupă temporar ori permanent serviciile puse la dispoziție (în totalitate sau numai în parte) cu sau fără o notificare prealabilă. Site-ul nu este răspunzător față de dumneavoastră sau orice terță persoană sau instituție pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a serviciilor disponibile.

Încetarea colaborării

Editura nu va fi răspunzătoare față de dumneavoastră sau orice terță parte în orice mod, pentru interzicerea și/sau ștergerea contului și a accesului la serviciile puse la dispoziție. Site-ul își rezervă dreptul verificării la înregistrare a conturilor și își rezervă dreptul (nu și obligația) pentru sine și pentru orice persoană desemnată de Editura Scriptum, de a refuza sau șterge, după cum crede de cuviință, orice cont disponibil prin intermediul său. Editura Scriptum are dreptul de a șterge orice cont care violează Termenii și condițiile sau este în alt mod incompatibil cu scopul acestui site.

Publicitate și promoții

Editura Scriptum poate rula campanii publicitare pe site. Odată cu crearea contului, acceptați că site-ul are dreptul de a rula astfel de campanii publicitare. Tipul, modul și mărimea spațiului alocat pentru publicitate de către site pot fi schimbate de către Editura Scriptum la orice moment cu sau fără notificarea prealabilă a utilizatorilor. Ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu derularea acestor campanii pe site.

Atenție! Promoțiile făcute de www.scriptum.ro nu se cumulează între ele, reducerea cea mai mare primează! Codurile promoționale pot fi folosite exclusiv în momentul plasării comenzii. Codurile promoționale nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea comenzii după ce aceasta a fost plasată.

Garanţii

Editura Scriptum garantează expedierea cărţilor comandate în perfectă stare, ambalate corespunzător pentru a nu fi deteriorate în timpul transportului. Dacă, în mod excepţional, descoperiţi cărţi cu defecte de fabricaţie sau alte titluri decât cele comandate, Editura Scriptum va înlocui gratuit exemplarele necorespunzătoare. Editura Scriptum nu-şi poate asuma răspunderea pentru deteriorări ale cărţilor cauzate de evenimente independente de editură: transport în condiţii improprii, manipulare defectuoasă, inundaţii, incendii, acte de vandalism etc.

Linkuri

Site-ul poate furniza, sau terțe părți pot furniza legături (linkuri) către alte site-uri sau alte resurse. Deoarece site-ul nu are control asupra acestor site-uri sau resurse, luați Editura Scriptum nu este responsabilă și nu garantează disponibilitatea acestora. De asemenea Editura Scriptum nu este responsabilă pentru niciun conținut, publicitate, produse sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, Editura Scriptum nu va fi responsabilă sau pasibilă de a plăți despăgubiri, direct sau indirect pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de/sau în legătură cu folosirea sau încrederea în informațiile furnizate de un asemenea conținut, bunuri sau servicii disponibile pe/sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Editura Scriptum nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosită de dumneavoastră pentru comunicare. Editura Scriptum nu poate fi făcută responsabilă pentru nicio pagubă adusă echipamentului dumneavoastră, cauzată de vizitarea sau afișarea site-ului sau de descărcarea oricărei informații, incluzând text, imagini sau fișiere de pe acesta. Este necesar acordul nostru pentru a lega acest Site cu alte site-uri. Editura nu-și asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat și nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Limitări ale răspunderii

Site-ul nu va fi răspunzător pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat, la pagube pentru pierderi de profit, posibilități de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă Editura Scriptum a fost înainte informată de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din: (1) utilizarea sau imposibilitatea utilizării serviciilor; (2) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastră; (3) declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului; sau (4) orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

 

Vă rugăm să ne aduceți la cunoștință orice încălcare a acestor Termeni și condiții la următoarea adresă: scriptum@scriptum.ro

Orice conflict apărut între Editura Scriptum și clienții noștri se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu e posibil, se vor aplica prevederile legale din domeniu.