Trezirea spirituala autentica

Autor
Walter C. Kaiser Jr.
52,00 RON
Monedă
niciunul

Aceasta carte iti va fi de ajutor pentru a pregati calea unei treziri spirituale in comunitatea din care faci parte, in biserica ta, dar mai ales si cel mai important in propria ta inima.

În stoc
Acțiune
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 52 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

 Aceasta carte iti va fi de ajutor pentru a pregati calea unei treziri spirituale in comunitatea din care faci parte, in biserica ta, dar mai ales si cel mai important in propria ta inima.

Cu acuratetea cercetatorului biblic atent si cu perspicacitatea cu care si-a obisnuit deja publicul, dr. Walter C. Kaiser jr ne expune principiile spirituale inerente marilor treziri spirituale din Biblie si ne arata cum sa pregatim calea pentru a experimenta o asemenea trezire in zilele noastre. Treziri spirituale precum aceea traita pe vremea lui Moise sau a lui Ioan Botezatorul ne furnizeaza exemple clare cu privire la ceea ce poate face Dumnezeu atunci cand oamenii recunosc voia Sa suverana si se supun ei.

Ramanand aproape de textul Cuvantului lui Dumnezeu, Walter Kaiser ne ofera o analiza clara atat a necesitatii unei adevarate treziri, cat si a lucrului concret pentru care ne rugam atunci cand Ii cerem lui Dumnezeu: „O, de ai despica cerurile si Te-ai cobori” (Is. 64:1). Pe langa faptul ca ne ofera o buna definitie de lucru a adevaratei treziri, Kaiser prezinta si o apologie precisa a motivelor pentru care nu ar trebui sa renuntam la Cuvantul lui Dumnezeu sau la adevarul biblic continut in el.

-- John H. Armstrong, director al organizatiei Reformation & Revival

Walter C. Kaiser jr este distins profesor de Vechiul Testament, in catedra Colman M. Mockler, precum si presedinte emerit al Seminarului Teologic Gordon–Conwell din South Hamilton, Massachusetts. Unul dintre cei mai renumiti specialisti in studiul Scripturii, profesorul Kaiser jr este frecvent invitatul de seama al multor conferinte si este, de asemenea, autorul a peste 30 de carti.

Mai multe informații
ISBN 9786067322385
Editura Casa Cartii
Data aparitiei 18 sept. 2023
Numar de pagini 260
Tip coperta Paperback
Autor Walter C. Kaiser Jr.
Dimensiune [mm] 135 x 205
Limba romana
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol