Vreau sa ma casatoresc

Descriere

"Vreau sa ma casatoresc" porneste de la o vizita misionara in Africa, la invitatia unei biserici de acolo, pentru o serie de prelegeri despre casatorie. Combinand cu maiestrie peripetiile din perioada acestei vizite, intrebarile si situatiile cu care s-a confruntat, cu framantarile umane universale, indiferent de continent si cultura, autorul discuta intr-un mod atractiv, personal, nu abstract, problematica specifica pregatirii pentru casatorie, cat si intelegerea acesteia dintr-o perspectiva biblica. El abordeaza pe rand problema curtarii, a alegerii partenerului potrivit, a cunoasterii voii lui Dumnezeu si a distingerii calauzirii divine in alegerea viitorului tovaras de viata. Discuta, de asemenea, chestiunea limitelor in relatia fizica inainte de casatorie, a moralitatii relatiilor sexuale inainte de casatorie, a acceptarii unui partener cu un trecut manjit de pacat, a construirii unei temelii solide din punct de vedere spiritual si afectiv pentru mariaj, cat si a modului corect de rezolvare a conflictelor inerente vietii de cuplu.

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Vreau sa ma casatoresc

Vreau sa ma casatoresc
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Vreau sa ma casatoresc

"Vreau sa ma casatoresc" porneste de la o vizita misionara in Africa, la invitatia unei biserici de acolo, pentru o serie de prelegeri despre casatorie. Combinand cu maiestrie peripetiile din perioada acestei vizite, intrebarile si situatiile cu care s-a confruntat, cu framantarile umane universale, indiferent de continent si cultura, autorul discuta intr-un mod atractiv, personal, nu abstract, problematica specifica pregatirii pentru casatorie, cat si intelegerea acesteia dintr-o perspectiva biblica. 

Pret: 10,00 Lei

Special Price 7,50 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

Pret: 10,00 Lei

Special Price 7,50 Lei

ISBN:
978-973-88121-6-1
Editura:
Discipolul
Data aparitiei:
Numar de pagini:
204
Tip coperta:
softcover
Autor:
Dimensiune [mm]:
105x175
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Nu