Vreau sa te iubesc

Descriere

Dr. Julius Fritze — originar din Australia, medic psihiatru crestin si consilier in probleme maritale, cu o bogata experienta si o capacitate remarcabila de sinteza si comunicare— abordeaza cu mult curaj si luciditate teme majore precum: elementele constitutive ale casatoriei, criteriile de alegere a partenerului compatibil, diferenta dintre dragostea romantica si cea adevarata, implinirea in relatia sexuala, diferentele dintre sexe, relatiile cu rudele celuilalt, in special cu socrii. El incepe cu problema dragostei. Care este diferenta dintre a fi indragostit si a iubi cu adevarat, dintre dragostea statornica, cea care rezista peste ani, si atractia irezistibila efemera? Apoi, cu un pragmatism remarcabil, discuta principalele domenii in care trebuie sa existe compatibilitate intre parteneri. Plecand de la constatarea ca orice cuplu se va confrunta cu problema ajustarii, autorul ofera cu realism posibilitatea evaluarii diferenţelor existente structurandu-le pe cateva domenii şi ierarhizandu-le ca pondere si importanta. Astfel, orice, cuplu prezumtiv isi poate evalua riscul pe care si-l asuma, cat si dificultatile cu care se va confrunta in viitor. Un capitol special este dedicat relatiilor sexuale si problemei implinirii partenerului. Un alt capitol prin care aceasta carte iese in evidenta este cel al deosebirilor dintre sexe. Cunoasterea acestor deosebiri normale  si   naturale poate reduce in buna masura inutilele tensiuni care apar datorita asteptarilor nerealiste si interpretarilor eronate ale actiunilor celuilalt. 
Bogata experienta profesionala a autorului, consideratiile de ordin psihologic si, nu in ultimul rand, respectul pentru principiile biblice fac din Vreau sa te iubesc o lectura nu doar placuta, ci si necesara, utila si benefica.

Ultimele Recenzii

Nu este nici o recenzie la aceasta carte. Ai putea fi primul care adauga o recenzie!

Scrie recenzia ta

Vreau sa te iubesc

Vreau sa te iubesc
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
  • Apasa pe stea pentru a da o nota.
Close
Share si aduna puncte de fidelitate

Logheaza-te la Contul tau pentru a aduna mai multe puncte de fidelitate atunci cand promovezi acest site pe retelele tale favorite de socializare.

Vreau sa te iubesc

Dr. Julius Fritze — originar din Australia, medic psihiatru crestin si consilier in probleme maritale, cu o bogata experienta si o capacitate remarcabila de sinteza si comunicare— abordeaza cu mult curaj si luciditate teme majore precum: elementele constitutive ale casatoriei, criteriile de alegere a partenerului compatibil, diferenta dintre dragostea romantica si cea adevarata, implinirea in relatia sexuala, diferentele dintre sexe, relatiile cu rudele celuilalt, in special cu socrii. El incepe cu problema dragostei.

Pret: 10,00 Lei

Special Price 7,50 Lei

Valabilitate: Nu se află în stoc

Pret: 10,00 Lei

Special Price 7,50 Lei

ISBN:
973-88121-5-1
Editura:
Discipolul
Data aparitiei:
Numar de pagini:
156
Tip coperta:
Soft cover
Autor:
Dimensiune [mm]:
105 x 175
Rasfoieste cartea:
N/A
Limba:
Limba Romana