Vreau sa te iubesc

Autor
Julius Fritze
10,00 RON
Monedă
niciunul

Dr. Julius Fritze — originar din Australia, medic psihiatru crestin si consilier in probleme maritale, cu o bogata experienta si o capacitate remarcabila de sinteza si comunicare— abordeaza cu mult curaj si luciditate teme majore precum: elementele constitutive ale casatoriei, criteriile de alegere a partenerului compatibil, diferenta dintre dragostea romantica si cea adevarata, implinirea in relatia sexuala, diferentele dintre sexe, relatiile cu rudele celuilalt, in special cu socrii. El incepe cu problema dragostei.


Vrei sa impachetezi acest produs?

 
Mesaj (optional)
În stoc
SKU
2833
Share
Conectați-vă pentru a câștiga puncte de fidelitate pentru partajare!

Recomanda-ne pe retelele de socializare și acumulezi 1 punct
de fidelitate pentru fiecare recomandare (maxim 5 pe zi).

Cumpara acest produs si acumulezi 10 puncte de fidelitate.
Scrie o recenzie si acumulezi 100 puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la plata comenzilor tale. Detalii aici.
Afla primul cand este reducere de pret la acest produs. Click pe butonul de clopotel.
Pentru informatii sau alte detalii ne poti contacta si pe chat.

Dr. Julius Fritze — originar din Australia, medic psihiatru crestin si consilier in probleme maritale, cu o bogata experienta si o capacitate remarcabila de sinteza si comunicare— abordeaza cu mult curaj si luciditate teme majore precum: elementele constitutive ale casatoriei, criteriile de alegere a partenerului compatibil, diferenta dintre dragostea romantica si cea adevarata, implinirea in relatia sexuala, diferentele dintre sexe, relatiile cu rudele celuilalt, in special cu socrii. El incepe cu problema dragostei. Care este diferenta dintre a fi indragostit si a iubi cu adevarat, dintre dragostea statornica, cea care rezista peste ani, si atractia irezistibila efemera? Apoi, cu un pragmatism remarcabil, discuta principalele domenii in care trebuie sa existe compatibilitate intre parteneri. Plecand de la constatarea ca orice cuplu se va confrunta cu problema ajustarii, autorul ofera cu realism posibilitatea evaluarii diferenÅ£elor existente structurandu-le pe cateva domenii ÅŸi ierarhizandu-le ca pondere si importanta. Astfel, orice, cuplu prezumtiv isi poate evalua riscul pe care si-l asuma, cat si dificultatile cu care se va confrunta in viitor. Un capitol special este dedicat relatiilor sexuale si problemei implinirii partenerului. Un alt capitol prin care aceasta carte iese in evidenta este cel al deosebirilor dintre sexe. Cunoasterea acestor deosebiri normale  si   naturale poate reduce in buna masura inutilele tensiuni care apar datorita asteptarilor nerealiste si interpretarilor eronate ale actiunilor celuilalt. 
Bogata experienta profesionala a autorului, consideratiile de ordin psihologic si, nu in ultimul rand, respectul pentru principiile biblice fac din Vreau sa te iubesc o lectura nu doar placuta, ci si necesara, utila si benefica.

Mai multe informații
ISBN 973-88121-5-1
Editura Discipolul
Data aparitiei 08.02.2007
Numar de pagini 156
Tip coperta Soft cover
Autor Julius Fritze
Dimensiune [mm] 105 x 175
Limba romana
Permite impachetare Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm conectează-te sau Creează-ți cont

Attachments

Gol